Aktywne Wpisy
spirityfree +152
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

grubson234567 +364
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

JAK ZAMONTOWAĆ BEZPIECZNIK APARATUROWY (RURKOWY) W PUSZCE (NIE MA NÓŻEK). OWINĄĆ DRUTEM I WSADZIĆ W KOSZULKĘ TREMOKURCZLIWĄ CZY LEPIEJ ZLUTOWAĆ? Z TEGO CO WIDZIAŁEM RURKI CHYBA SĄ W ŚREDKU LUTOWANE (TE METALOWE KOŃCÓWKI SĄ ZLUTOWANE Z DRUCIKIEM. NIE MAM OPRAWKI POD RĘKĄ, A NIE CHCE MI SIĘ KOMBINOWAĆ Z PCB.
źródło: bezpiecznik-szklany-dpm-20-mm-8-a-2-szt-~5903332585823_01c_CP
PobierzMOGĘ TEŻ NAWIERCIĆ OBUDOWĘ (METAL) FREZY DO SZKŁA MI SIĘ SKOŃCZYŁY, ALE NIE WIEM CZY TO DOBRY POMYSŁ, BIORĄC POD UWAGĘ TO, ŻE MOGĘ W TEN SPOSÓB UTWORZYĆ DODATKOWY OTWÓR "WENTYLACYJNY".
@keep_it_real: Stosuję stopy z dodatkiem ołowiu, ale mam taki z mosiądzem i srebrem, który osiąga płynność dopiero w okolicy 400 °C, wymaga więc sporo energii, aby go nadtopić i odlutować drut, problem w tym, że lutowany bezpiecznik może w środku stracić kontakt (rozlutować się) i nie będę miał styku między drucikiem zabezpieczającym, a metalowym stykiem. Mogę też za
@keep_it_real: wpadłeś w pułapkę, OP jest co najmniej dziwny i potrafi pisząc sam ze sobą potem cię wołać do kilkunastu komentarzy przez najbliższe kilka dni pod jednym wpisem xD
@Philosohero: podejrzewam, że to nie troll tyylko podobny przypadek jak stepujący budowlaniec
@Philosohero: trollem to jesteś ty i daruj sobie, zdarza mi się odpowiedzieć samemu sobie, jeżeli komentarze pod moim wpisem są wyjątkowo niemerytorycznie, a odpowiedź można wyszukać i/lub wydedukować w
@Kryspin013: To są już bzdury wyssane z palca.
@Philosohero: Wyglądasz mi na psychopatę, który karmi się cudzym nieszczęściem. Profilaktycznie doda, Cię do czarnej listy więc jesteś zwolniony z odpowiedzi. Możesz też ze mnie zejść i poszuka c sobie innej ofiary.
@Kryspin013: Nie znam tego usera i mam gdzieś to co
źródło: ddd114539
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Zdolność do transkrypcji danych - poziom - 1
źródło: empty_book
Pobierzźródło: d6acd89316557.560cc41ed5ce0
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Taką samą propozycję mam dla Ciebie, bo widzę, że nie nadążasz i nie rozumiesz tego co piszę. To o czym piszę wygląda jak fizyka kwantowa w skali makro.