Aktywne Wpisy

karolina-oska +108
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

Bynajmniej!
Od początku taka była, po prostu dużo wydano na propagandę. Mam taką paskudną cechę charakteru, że jak coś reklamuje mi się wyłącznie w superlatywach to zaczynam węszyć spisek i szukać haczyka. Dobrze sobie zapamiętałam, że gdy Polska wchodziła do UE to wszelkie informacje w podręcznikach na ten temat były wyłącznie superlatywami. Wejście do UE nie miało żadnych wad. I już wtedy ja tego nie kupowałam, było to dla mnie zbyt przesłodzone i pachniało tanią (nie w kosztach) propagandą. Miałam burzliwe dyskusje z jedną nauczycielką na ten temat.
Zapoznajcie się z jednym z ojców Unii Europejskiej Altierio Spinelli.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Altiero_Spinelli
Poszukajcie więcej informacji na ten temat poza artykułem na wiki. Od samego początku Unia Europejska była komunistyczną ideą zjednoczenia Państw dążącą do likwidacji własności prywatnej.
"Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani" Mark Twain.
Nic dziwnego. Nie każdy nawet wie, że państwa członkowskie wpłacają składki do UE, nie każdy wie, że UE wymaga nakładania pewnych podatków. Za to każdy widzi ile "Unia daje", każdy widzi, że byle droga czy stodoła jeśli została dofinansowana ze środków UE to musi być oznaczona tablicą przypominającą jak wspaniałomyślna i hojna jest UE.
#ue #propaganda #ets #kiedystobylo
@orejpolenatraktore: xD No mówię ci typie