Aktywne Wpisy

PociskV2 0
To był absolutny peak w temacie idealnego wnętrza dla daily. Nie powstało i nie powstanie nic lepszego.
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
źródło: P90190521_highRes_bmw-e90-07-2015
Pobierz
lubie-sernik +13
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u

Pochodziłem raczej z dobrze sytuowanego domu, gdzie w latach 90 miałem duże zestawy lego kosztujące wtedy całą wypłatę niejednego człowieka, a swojego kompa i to dobrej klasy już od 98. I to podłączonego do internetu.
Ale wakacje letnie spędzałem na wsi, gdzie rodzina od strony matki się wychowała i wiedziałem jak tam jest.
Pierwszy komp na roli tam się w 2004 pojawił.
Wiedziałem, że to co mam i to jak żyję to jest top 2% i że nijak to nie ma przełożenia na sytuację przeciętnego Polaka, tym bardizej w 2005.
Poslutaty platformy były nierealne do wprowadzenia, z mojej 15 letniej perspektywy była to kawiorowa partia wielkomiejskich libków.
Przez te 20 lat nic się nie zmieniło. PO nadal jest taką partią, która myśli że tacy jak ja z tamtych czasów to cała Polska.
I przepiernicza wybory jedne za drugimi, zastanawiajac się jak do tego doszło.
#wybory #polityka