Aktywne Wpisy

MonazoPL +97
Startujemy ze świątecznym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 200 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: dlaczego sernik z rodzynkami to jedyny słuszny wybór? ( ͡° ͜ʖ
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: dlaczego sernik z rodzynkami to jedyny słuszny wybór? ( ͡° ͜ʖ
źródło: Wesołych Świąt!
Pobierz
okoboji +243
Kochani nie śpiewajcie przy stole tej kolędy bo ZAIKS wjedzie xddd
#patologiazmiasta #patologiazewsi #swieta #heheszki #muzyka
#patologiazmiasta #patologiazewsi #swieta #heheszki #muzyka
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-24 o 14.43.57
Pobierz

Tytuł:
Córka ciemnościAutor:
K.N. HanerGatunek:
fantasy, science fictionOcena:
2/10ISBN:
9788328352902Wydawnictwo:
EditioBardzo nierówna książka. Początek mnie zainteresował i ogólnie cały zamysł był ciekawy, ale z każdym rozdziałem czytało się coraz gorzej.
Angel to młoda studenetka, która ciągle nie może znaleźć sobie miejsca, ani na uczelni, ani u boku jakiegoś faceta, ani w ogóle na świecie. Pewnego dnia poznaje tajemniczego Gabe'a, który powoli wprowadza ją do nieznanego wcześniej świata demonów i zjawisk nadprzyrodzonych. Okazuje się, że Angel jest córką wielkiego demona i należy ją chronić. W
Nie wszystko jednak jest takim, jak się wydaje.
Koncept i pomysł był ciekawy, ale trochę miałam wrażenie, jakby wymyślił je ktoś oczytany, poważny, ale opisała trzynastolatka. Ostatnie dwadzieścia stron męczyłam kilka dni.
#bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter