Wpis z mikrobloga

• 5
@Van-der-Ledre 20s to najlepsze jeśli miało się hajs za który można było wtedy balować. Dla tych co sami musieli się dorobić, a natura poskompiła im wyglądu - na dobre relacje towarzyskie, to 30s będą lepsze
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: Mówisz o tych 20s kiedy ja wychodziłem rano z akademika do pracy a moja koleżanka wchodziła cała obita do windy po nocnych baletach żeby odespać? I też o tych kiedy jedyna kobieta w moim wieku jaka mi okazywała zainteresowanie była otwarta dla wszystkich a na tinderze szukała kolesi do związku poliamorycznego?
  • Odpowiedz
Ja nie wspominam dobrze ani wieku nastoletniego ani czasu kiedy byłam po dwudziestce. Dopiero zaczęłam czuć się dobrze mając 33 lata i od kilku lat to się nie zmienia.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: naukowcy udowodnili, że pierwsze zauważalne symptomy starzenia mózgu zaczynają się w wieku 27 r.z.
Z innych badań wynika, że można to zahamować min. nauką języków czy gry na instrumencie. Pewnie też ruch i odpowiednia dieta (może to nawet ważniejsze) jest do tego niezbędnym dopełnieniem. Z innych badań wynika, że intensywny wysiłek potrafi nawet zapobiegać rakowi. Ćwiczenia siłowe obniżają wydatnie poziom stresu, mówi się też, że zwiększają pewność siebie.
  • Odpowiedz