@trablach co wy macie z tym zdrowiem po 30stce? Jak wy się prowadzicie? Ja jeżdżę normalnie po 100km rowerem, chodzę na siłkę, nic mnie nie boli. Co wy robiliście przez ostatnia dekadę?
@Van-der-Ledre 20s to najlepsze jeśli miało się hajs za który można było wtedy balować. Dla tych co sami musieli się dorobić, a natura poskompiła im wyglądu - na dobre relacje towarzyskie, to 30s będą lepsze
@Van-der-Ledre: Mówisz o tych 20s kiedy ja wychodziłem rano z akademika do pracy a moja koleżanka wchodziła cała obita do windy po nocnych baletach żeby odespać? I też o tych kiedy jedyna kobieta w moim wieku jaka mi okazywała zainteresowanie była otwarta dla wszystkich a na tinderze szukała kolesi do związku poliamorycznego?
Ja nie wspominam dobrze ani wieku nastoletniego ani czasu kiedy byłam po dwudziestce. Dopiero zaczęłam czuć się dobrze mając 33 lata i od kilku lat to się nie zmienia.
@Van-der-Ledre: naukowcy udowodnili, że pierwsze zauważalne symptomy starzenia mózgu zaczynają się w wieku 27 r.z. Z innych badań wynika, że można to zahamować min. nauką języków czy gry na instrumencie. Pewnie też ruch i odpowiednia dieta (może to nawet ważniejsze) jest do tego niezbędnym dopełnieniem. Z innych badań wynika, że intensywny wysiłek potrafi nawet zapobiegać rakowi. Ćwiczenia siłowe obniżają wydatnie poziom stresu, mówi się też, że zwiększają pewność siebie.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Okres od nastolectwa do poznych trzydziestych wspominam raczej bez sentymentow.
Z innych badań wynika, że można to zahamować min. nauką języków czy gry na instrumencie. Pewnie też ruch i odpowiednia dieta (może to nawet ważniejsze) jest do tego niezbędnym dopełnieniem. Z innych badań wynika, że intensywny wysiłek potrafi nawet zapobiegać rakowi. Ćwiczenia siłowe obniżają wydatnie poziom stresu, mówi się też, że zwiększają pewność siebie.