Wpis z mikrobloga

Drogi pamiętniczku, właśnie jadę pozbyć się drugiej z trzech motoryzacyjnych wpadek. Pierwszą był SsangYoung Rexton którym od nowości przejechałem 20tys. W tym czasie miał 6 serwisów gwarancyjnych i dwie akcje serwisowe. Od nowego właściciela mam info, że znowu zdechł.
Teraz do kupca idzie Ford Ranger. Ot taki pomysł miałem na pickupa, z zalet to dużo pali, ma niewygodne fotele, poebaną automatyczną skrzynię biegów, która biegi zmienia sobie jak chce i promień skrętu zapewniający parkowanie na 123 razy.
Do trzeciej wpadki nie ma co się przyznawać bo najlepiej o niej świadczy fakt, że auto które ma 5tys przebiegu, kosztowało pół bańki, wystawione poniżej średniej ceny, nie chce się sprzedać od pół roku.

#motoryzacja #samochody
ONVIF - Drogi pamiętniczku, właśnie jadę pozbyć się drugiej z trzech motoryzacyjnych ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Breaking-DAD: @ONVIF trochę strasznie zwłaszcza jak co i rusz się słyszy, jak to kolejny "hehe cfany i świadomy" kierowca kupuje byd czy tam inne mydełko i jeszcze opowiada, jak to ma 7 lat gwarancji xd
  • Odpowiedz