Wpis z mikrobloga

ktos serio mysli ze ta gra bedzie tak wygladac?

@glaaki: cholera wie jak będzie wyglądać, ale jakoś mocno od chociażby RDR2 się nie różni na tym materiale promocyjnym
  • Odpowiedz
@Neocaridina: wygląda deczko lepiej niż poprzednia ale trollki oczywiście: "ALE TY WIESZ ŻE TO TAK NIE BEDZIE MORDO NIGDY W ŻYCIU WYGLĄDAĆ MÓWIE CI GRAŁEM TO NIE TAK TO TAK NIE BEDZIE TO G---O BEDZIE BŁAGAM NIE ZAGRAJ W TO NIGDY
  • Odpowiedz
@Neocaridina: nie rozumiem, przecież to nie wygląda jakoś super na tym demo nawet, ot roślinność na ultra, roślinność macie w w3, wyłączacie ją bo ogranicza widok na itemy na glebie xD
  • Odpowiedz
@Neocaridina: ludzie zapomnieli jakie fajne demko (stworzone pre-renderowanie na sam event!!, to nie był czysty gameplay) dostał cyberpunk a co dostaliśmy na premierę. PS4 to w ogóle była masakra, ale było tak grubo, że prezes sam osobiście nagrał filmik z przeprosinami. Śledziłem temat cyberpunka dobre kilka miesięcy. Czasem wypływały fajne smaczki jak to wyglądało od zaplecza. Ja tym kłamcom nie ufam - wyjdzie i będzie git to spoko.
  • Odpowiedz
@Neocaridina: jak ubi zrobiło to samo z watchdogiem to był śmiech z ubi. Jak mesjasz gejmingu robi to samo co ubi, to już jest spoko, bo to tylko showcase, i wiadomo że będzie gorzej, i ogólnie wolno im ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz