Wpis z mikrobloga

Memcen to się teraz w mędrca druida bawi jakby był jakimś filozofem greckim co to chce jak Platon albo Sokrates ze wszystkimi prowadzić dialog. Najpierw nie powiedział na kogo zagłosuje bo niby nie będzie mówił swoim wyborcom na kogo mają zagłosować jakby kur. wyborcy konfederacji nie mieli swojego zdania. Ja głosowałem na tego debila aspergerowca (jaki to jest ciućmok to było widać podczas debat) tylko dlatego że jestem wyborcom Konfederacji i bardzo żałuję że aspergerowiec sam się namaścil na kandydata na prezydenta itd. O wiele lepszy wynik Konfa by miała jakby wystawiła Bosaka no ale tak to jest jak wielki doktor ekonomii który miał mieć największe szanse na wygraną z Trzaskowskim w II turze (xd) jest rozgrywany przez konia trojańskiego w konfederacji czyli Wiplera...Dobrze o tym durniu powiedział Braun. Jak się Konfa z Bosakiem nie opamiętają to skończą jak płotki który na śniadanie zje Dżarosław Kaczyński dlatego taguje #konfederacja i #bekazkonfederacji #polityka
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zgorzknialy_manlet: Bosak nie działa na hura. Jest dlugodystansowcem i podejrzewam, że celuje w wybory ale kolejne. Nie chciał się raczej spalić, bo tych i tak by nie wygrał. Druga sprawa, że jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.. a Mentzen pieniądze ma.
  • Odpowiedz
Najpierw nie powiedział na kogo zagłosuje bo niby nie będzie mówił swoim wyborcom na kogo mają zagłosować jakby kur. wyborcy konfederacji nie mieli swojego zdania.

@zgorzknialy_manlet: jak Mentzena nie lubię tak tutaj muszę wziąć go w obronę, on wierzy, że jego wyborcy mają swój rozum i podsumował jego rozmowy tak ja je widział, bez nadmiernej propagandy, za to z zauważalnym zaufaniem do Nawrockiego.
  • Odpowiedz
@aarahon ale czy to by zmieniło czyjąś decyzję (mówię to jako człowiek który na niego zagłosował) jakby Sławek powiedział głosuje na Trzaskowskiego a wy moi wyborcy podejmijcie decyzję sami. Braun jakoś umiał jasno to określić a jakoś wyborcy Brałna mają swój rozum i nie wszyscy poszli skreślać Nawrockiego na liście. Memcen po prostu jest miekiszonem płynącym w stronę centrum
  • Odpowiedz
@zgorzknialy_manlet: No i uczy się. Meniek to trochę inne skrzydło i ma trafiać do innych odbiorców. Jak byłby taki sam jak Bosak to byłby żaden. Sam, za nim nie przepadam ale trzeba przyznać, że wyniki robi. Dwa, że ma struktury - wprowadził kilku posłów do Sejmu, odkrył Zajączkowską, ma działaczy na niższych szczeblach, sympatyków od ulotek/podpisów itp. RN nadrabia za to merytoryką bo i Bosaka czy Bryłki dobrze się słucha,
  • Odpowiedz
ale czy to by zmieniło czyjąś decyzję (mówię to jako człowiek który na niego zagłosował) jakby Sławek powiedział głosuje na Trzaskowskiego a wy moi wyborcy podejmijcie decyzję sami.

@zgorzknialy_manlet: być może tak. Nie wiem, czy zagłosował za Nawrockim, może wcale nie głosował lub oddał głos nieważny, jak mówił, że nie poprze duopolu, tak tego nie zrobił i to szanuję. Wyborcy Brauna nie mają rozumu, tam w grę wchodzi instynkt, Mentzen
  • Odpowiedz