Aktywne Wpisy
Dentoray +24
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
pieknylowca +82
źródło: 1000018035
Pobierz

@mirko_anonim: z których wszystkie to 'znalazłam ładniejszego'
@mirko_anonim: Absolutnie nigdy nikt nie czuję tego czegoś na pierwszej randce.
Kobiety mają jakąś dziurę w mózgu od tych książek fantasy o romansach.
Niby dorosłe, a głupie.
@mirko_anonim: Czekaj, chodzisz na prostytutki, bo nie możesz znaleźć partnerki do stałej relacji? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po pierwszym spotkaniu można jedynie odrzucić skrajne przypadki, typu ktoś wygląda inaczej niż na zdjęciach czy gada abstrakcyjne głupoty.
W sumie nawet dobrze, że z takimi niepoważnymi kobietami kontakt urywa się po pierwszym spotkaniu. Szkoda mojego czasu.
Tylko jakby jeszcze każda miała odwagę napisać "sorry, to nie to", to byłoby już idealnie.
Nie zasługujesz na żonę i dzieci.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Ta a kobieta która puszcza się z egzotykami czy ma na koncie 30+ bolców to zasługuje. A jednak nikt z tym problemu nie ma. Bo tylko facetów można dręczyć, poniżać, ograniczać a gdy chce mieć trochę przyjemności z życia to nawet to
@ka-lol: Nie zgodzę się.
Przede wszystkim na pierwszej randce trzeba w kobiecie wywołać emocje.
Tylko pytanie jakie, bo są różne. Ale najgorsze to jak laska podsumuje spotkanie słowami "nie no, było
@mirko_anonim: Kiedyś "deal" był konieczny bo obie strony musiały przynosić do związku coś od siebie. Dzisiaj już tak nie jest. Można być komfortowo singlem.
To pytanie... jakie są warunki dealu dzisiaj?
@quarien: jak klaun w cyrku xd
Tutaj są dwa klauny :p