Wpis z mikrobloga

#bernatowicz Kapitan nadaje teraz na Patronite. Ale od paru dni nie można zobaczyć wpisów bez zalogowania. Wcześniej się dało. Etap Kolankowizacji już trwa. Ciekawe, czy za niedługo zamiast na Jutubie będzie nadawał na jakieś własnej stronie, płatnej oczywiście. Greer, Bashar, Osho (którego nie zna) i Rael jako inspiracje. Do tego Św. Jan Wolski, zamiast Jezusa Sai Baba, poza tym bogowie z Jehovy i na samym szczycie Źródło/Kreacja.
RB514 - #bernatowicz Kapitan nadaje teraz na Patronite. Ale od paru dni nie można zob...

źródło: image

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RB514 no ostatnio o tym mówiłem a teraz sie pewnie ta “misja” zajmie co niby takie ważne i niewiarygodne xD a swoja droga ta książka to moze równie dobrze być podręcznikiem do matmy i książka kucharska xD
  • Odpowiedz
  • 1
@mev3: Misja od dawna jest już na drugim planie i chyba faza na nią się skończyła. Jedyny argument jej przywołania jest po to, by pokazać jego (JA, MOJA ścieżka) ścieżkę do odkrycia Babuszki i buddyzmu. Dziwne, że jeszcze Rendelsham i Wiesengrun, czy ksiądz z Litwy są nadal wałkowane. Bo Emilcin, czy Miski ze Zdanów to muszą być, bo to TOP OF THE TOP.
  • Odpowiedz
@RB514 z księdzem z litwy to nawet nie wiem oco biega, musze nadrobić te universum. Swoja droga berni ma juz prawie 100k subskrypcji
  • Odpowiedz
  • 1
@mev3: Prawie. Akurat jak dobija tu musi znikać. A przecież mimo, że nie miałby problemu z nagrywaniem dla jednego człowieka - co robi w zasadzie na Patronite - to i tak nagrywał materiały na Jutubie, bo subiki się liczą i kasiorka. Plus wierni fani. Więc czemu to porzuca. To samo FN - nic się na stronie Fundacji nie dzieje. W zasadzie wygląda to na kapitańskiego klasyka - coś zacząć, naobiecywać,
  • Odpowiedz