Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się że albo ja jestem jakiś głupi, albo rozmowa o polityce to taka emocjonalna dzicz, która nie ma żadnego celu poza kłóceniem się o pierdoły. Zarówno Polacy jak i ludzie zagranicą, gadają o takich błahostkach, nie mających najmniejszego wpływu na kraj, służące tylko by skłócić dwie grupy i sprawić by większa część głosowała na nich. Zamiast w miejscu tego sugerować stworzenie polski połączanej, bardziej szanującej siebie, Polacy powinni robić montownie jak niemcy w biedniejszych krajach, ściągać wybranych bliższych nam migrantów z europy, na naszych warunkach (mamesity), bez płaszczenia się. Sadzić marihuane i grzyby by nimi zalewać niemcy po niekorzystnych dla nich cenach ( ͡ ͜ʖ ͡). Daj człowiekowi milion, zapomni o tobie po miesiącu, daj mu 15 tyś na miesiąc, a będzie ci jadł z brudnej ręki. Wtedy to nawet izrael przyjdzie do nas i powie tak proszę pana, oczywiście proszę pana, 20 % proszę pana 30 % też może być i 50 proszę pana się znajdzie, i do tego politycy powinni prowadzić, bo nikt nie szanuje kogoś kto się płaszczy.
Szczerze, nie dziwie się że malarz potrafił zjednoczyć kraj szukając wroga poza granicami, w porównaniu do naszych koryciarzy.
#ocieplaniewizerunkuadolfahitlera #polityka #polityka
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ParowczanyJezdziec debile dowiedzieli się że swoich mediów jakąś informację i powtarzają bez kontekstu. Myślą że jedna informacja robi z nich ekspertów. Takich fanatyków ma każda partia. PiS to głównie emeryci. Po to 40+. Konfederacja to młodzi. Nie ważne czy prawda. Ważne że pasuje do kontekstu. Włącz tv trwam albo radio Maryja. Dowiedz się o prześladowaniu chrześcijan. Na FB dowiesz się o unii którą chcę nas zniszczyć i tylko konfederacja nas uratuje.
  • Odpowiedz
@paw1470: Szczerze nawet nie postrzegam ich jako debili, zwykle mi ich szkoda bo są ofiarami ludzi którzy manipulują ich, telewizją, gazetami, youtubem, socjalami, z myślą tylko by zrobić sobie trochę elektoratu na wyboru, ignorując krzywdę jaką robią mieląc światopoglądy ludzi, robiąc z nich emocjonalnych skrajnych i przekłamanych, wojujących często z własną rodziną o to którego polityk jest mniejszą kanalia.
  • Odpowiedz
@ParowczanyJezdziec moim zdaniem debile. Mówią coś. Ja sprawdzam. Przedstawiam fakty. Nie sprawdzają bo oni wiedzą lepiej. Zostają przy swojej wersji. Piszę że mentzen kłamie. Przedstawiam dowody. Stwierdzają że nic nie mam. Każdy fanatyk ma u mnie jedną szansę. Potem ignoruję. Ojciec od covid ciągle przewija FB. Został plaskoziemca. Zaczął mi coś tłumaczyć. Wyjaśniłem. Nie dotarło. Przy kolejnej próbie dałem link do filmów sci fun. Przy kolejnej próbie dałem same pobrane filmy.
  • Odpowiedz