Wpis z mikrobloga

KS: Muszę ci powiedzieć, że jest jedna rzecz, którą Karol Nawrocki niesamowicie mi zaimponował. Mmm, chodzi mi o tę lekkość, z którą na wizji oddał stolec, nie bacząc na opinie innych ludzi.
RM: Dobrze, że o tym mówisz, właśnie miałem do tego nawiązać. Moim zdaniem politycy coraz bardziej dystansują się od zwykłych ludzi, mówią kogo to nie znają, gdzie to nie byli, czego to nie załatwili, a tym gestem Nawrocki zasygnalizował „tak, jestem taki jak wy, człowiek z krwi i kości, dlatego możecie na mnie głosować”.
KS: Myślisz, że Rafał Trzaskowski zdecydowałby się na coś takiego?
RM: Hahaha, nie no, gdzie. Zresztą, Rafał Trzaskowski pewnie nie robi kupy, a nawet gdyby, to musi pachnieć fiołkami.
KS: Haha, tutaj muszę się z tobą nie zgodzić. Moim zdaniem kupę oczywiście robi, natomiast coooś mi mówi, że rozkłada papier toaletowy na desce. Taki to typ człowieka haha.
RM: A to to na pewno. Odbieramy telefon od widza, halo halo, kto się do nas dodzwonił?
#kanalzero #polityka
Wasacz1996 - KS: Muszę ci powiedzieć, że jest jedna rzecz, którą Karol Nawrocki niesa...

źródło: IMG_8988

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wasacz1996: CD:

KS: Halo halo, kto się do nas dodzwonilł?
Widz: chciałem powiedziec, że świetną robotę robicie yyyy STANO yyyy no super robota STANO szacunek, oglądamy z kolegami.. yyy Czy możemy sie zesrać teraz razem? Tak fajnie jest srać, to takie ludzkie.
  • Odpowiedz