Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saviour: Nie manipuluj. PiS co by o nich nie mówić nigdy nie dopuścił się takich podłości i pomówien jak ta ekipa w tej kampanii. Po drugie za czasów PiS miałeś proPiSowskie TVP do tego proPlatformeski TVN dzięki czemu każdy mógł sobie swobodnie wyrobić opinie na każdy temat. Obecna władza dąży do monopolu informacyjnego.
  • Odpowiedz
@Angmac: w którym miejscu napisałem nieprawde? Zaraz mi tu napisze pewnie w odpowiedzi, że "TVN jest obiektywny" xd @saviour PiS stawiał zarzuty(fakt często na wyrost i bez sensu) ale na tle politycznym nie wyciągając zmyślonych albo prywatnych historii z życia. Nikt w TVP za PiS nie mówi, że Tusk to sutener albo Trzaskowski to gangster. Po drugie jak pisałem miałeś TVN czy Polsat(w większości proPlatformerski) dzięki czemu mogłeś sobie
  • Odpowiedz
  • 0
@pawelswd już sam punkt pierwszy, wciskający mi w usta coś, czego nie napisałem pokazuje, że będę rozmawiać z typem, który robi to na zlecenie.
Mam ciekawsze rzeczy do roboty w poniedziałkowy wieczór. Życzę, abyś również mógł sobie pozwolić na coś lepszego wieczorem niż dyskusje na temat polityki. Życzę spokojnego wieczoru i kraju bez PiS i PO za kilka lat :)
  • Odpowiedz
@Angmac: @Angmac "która gdyby nie to, że KRRiT jest zarządzana przez gościa z zaplecza PiSu już dawno by była zamknięta)". Naucz się lepiej manipulowac półgłówku albo czytaj zanim klikniesz "Wyślij" Co za idiota......
  • Odpowiedz