Aktywne Wpisy

radziuxd +598
źródło: 1000078488
Pobierz
Jak tam Wasze popołudnie, u mnie na sportowo, pustki na siłce :)
Ze sportowym pozdrowieniem
#mirkokoksy #silownia
Ze sportowym pozdrowieniem
#mirkokoksy #silownia
źródło: IMG_8537
Pobierz

@mirko_anonim: Jestem od Ciebie kilka lat młodszy, bo przed 30 i wiem o jakim uczuciu mówisz, problemów, które do tego prowadzą zidentyfikowałem kilka: przeciekający przez palce czas który sprawia, że zdaje się próżno szukać młodzieńczej werwy i zapewne od bardzo dawna nie usłyszałeś o swoim "ogromnym potencjale" i jak to "masz całe życie
Lepsza samotność niż się po kimś ślizgać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Presja społeczeństwa, przejmowanie się głupotami i niepotrzebne porównywanie się do innych. Nie jesteśmy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: może dlatego, że jesteś w kwiecie przegrywu? Wiesz człowiek z jakimis zasobami intelektualnymi czy zdolnościami w wieku 30+ jest już ukształtowany i jego inteligencja lub mądrość miala już okazję się objawić i zdążył osiągnąć to i owo. Przed nim teraz najwieksze sukcesy i życiowe ruchy. Nie rzadko taki człowiek ma już stosowna pozycję, czasem
Ktoś tu powiedział, że jakbyś był "Chadem" to byś nie miał takich rozkmin. Miałbyś, ale byś zasłaniał to ruchaniem czy prochami.
A ponieważ pewnie jesteś zwykłym szarakiem to masz walenie konia i dwa żubry.
Cel życia to to czego potrzebujesz gdy nie masz bezpośredniego niebezpieczeństwa.
Jak próbujesz przeżyć (praca, choroba, toskyczny związek) to masz jasnego przeciwnika przed sobą. Ale jak już ugasisz większość pożarów w życiu (czyli akurat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@quarien: ? Skąd pomysł żeby to
@mirko_anonim: ta, dosłownie każdy XDDD skąd wy bierzecie te wypociny