Wpis z mikrobloga

@NeonNinja: i to jest najbardziej w---------e. Następuje totalna destrukcja i nienawiść w ludziach właśnie przez to, co robią media, za zgodą polityków. Który z widzów Republiki w to uwierzy? No kuzzwa nikt. Najlepiej, zasiac nienawiść, a reszta bedzie sie bawić:/
  • Odpowiedz
@bomba4: to by było wbrew ich wyborcom, a z pewnością betonowi. Normalny człowiek zdaje sobie z tego sprawę, a ja jako wyborca jednej partii ciesze się, że jednak da się rozmawiać normalnie, bez siania hejtu. Wniosek jest jeden, brutalny ale trzeba w-----c z historii kraju jedną partie, ktora to wlasnie doprowadziła do takiego patologicznego postrzegania oponenta i w ogóle ludzi, rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@bomba4: nie mnie oceniać zdolności postrzegania rzeczywistości wyborców Mentzena. Dziś czytalam na X dobre podsumowanie. Ludzie przez tyle lat rządów PiS i spania hejtu, zapomnieli, że ludzie mogą normalnie ze sobą rozmawiać. A mlodzi ludzie, którzy znają tylko ten styl uprawiania polityki nie mogą pojąć, że ludzie z różnych stron batmrykady rozmawiają bez awantury. Dla nich nowość, a powinna być normalnością. Dla mnie to właśnie tak powinno wyglądać. Różnisz się,
  • Odpowiedz
@bomba4: ja, szczerze mówiąc nie interesowałam się zbytnio Konfederacja, dla mnie każda skrajna opcja polityczna jest po prostu zla, zarówno prawa jak i lewa. Ale... okazuje się, że w tej konfederacji jest jakiś podział na mniej i bardziej skrajnych. Jest też miejsce (niestety) dla idiotow jak np niektórych moich znajomych, którzy głosowali na konfę "nie wiem dlaczego" - serio, masa ludzi tak zrobila. Bo tak, zero argumentów. Więc, być może
  • Odpowiedz