Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +103
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: IMG_2505
PobierzKO w kieszeni a ta wersja propo adresata zaproszenia to nie jest zwykły cyrk dla gojów? Wam odpowiada tylko taka wersja historii która wam pasuję, ja już napisałem co o tym myślę wyżej i jestem honorowy odpisując ci właśnie, nie nie musisz dziękować ale z
Daj jakieś potwierdzenie tych rewelacji
¯\(ツ)/¯
@zenek-stefan1: jako wyborca Mentzena masz do niego bardzo niskie zaufanie. Zasłaniając się w takiej dyskusji argumentami pt. "skąd wiesz, że nie kłamie" sprowadzasz tę rozmowę do poziomu absurdu. Idąc tym tropem, ja mogę cię spytać: "a skąd wiesz, że kłamie?".
Nie głosowałem na Mentzena, ale na tyle, na ile go znam, mam podejrzenie graniczące z pewnością, że nie jest
Za bordo to powinni automatycznie wystawiać zaświadczenie o upośledzeniu w stopniu ciężkim i dawać dożywotnią rentę inwalidzką.
8 lat pisowskiego szamba?
Kto jest stary to pamięta rządy PiSu 2005-2007 i jak zachowywali się wobec swoich koalicjantów- inwigilacja, szukanie haków, prowokacje.