Wpis z mikrobloga

@Waldemar_Wpieldor: A gdzie niby popełniłem błąd. Skąd wiesz że to co mówi Mentzen o tym zaproszeniu to prawda? Skąd wiesz że już nie siedzi u
KO w kieszeni a ta wersja propo adresata zaproszenia to nie jest zwykły cyrk dla gojów? Wam odpowiada tylko taka wersja historii która wam pasuję, ja już napisałem co o tym myślę wyżej i jestem honorowy odpisując ci właśnie, nie nie musisz dziękować ale z
@zenek-stefan1 0
@SuspendedInGaffa: Może kłamać zawszę przecież. Ta sprawa zdaje się być dosyć śliska na moje oko
Daj jakieś potwierdzenie tych rewelacji
  • Odpowiedz
Skąd wiesz że to co mówi Mentzen o tym zaproszeniu to prawda?

@zenek-stefan1: jako wyborca Mentzena masz do niego bardzo niskie zaufanie. Zasłaniając się w takiej dyskusji argumentami pt. "skąd wiesz, że nie kłamie" sprowadzasz tę rozmowę do poziomu absurdu. Idąc tym tropem, ja mogę cię spytać: "a skąd wiesz, że kłamie?".
Nie głosowałem na Mentzena, ale na tyle, na ile go znam, mam podejrzenie graniczące z pewnością, że nie jest
  • Odpowiedz
Rzekomi wyborcy Konfy wcale nie fanatyczni pisowcy pisza ze nie wiemy czy Memcen nie siedzi w kieszeni KO i wszystko podejrzane xD. Mozna byc od was glupszym? XD
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1:

mam niskie zaufanie do Mentzen i praktycznie nie znam jego postulatów, głosowałem bo wierzyłem

Za bordo to powinni automatycznie wystawiać zaświadczenie o upośledzeniu w stopniu ciężkim i dawać dożywotnią rentę inwalidzką.
  • Odpowiedz
@Waldemar_Wpieldor: Ale widzisz, nawet poprawnie zacząłeś rozmowę i nawet nie była prowadzona w zbytnio protekcjonalny sposób. Dopóki nie zaczeły się sypać epitety pod moim adresem, tak jak wyżej. Widać nerwy puszczają i sekciarstwo robi swoje. Nie trzeba mnie przepraszać, ja się tam nie gniewam, bo wiem że niektórzy ludzie z powodu pewnych deficytów inaczej nie potrafią prowadzić dyskusji. Nie gniewam się ale muszę już podziękować za jakże interesujący i nic
  • Odpowiedz
@zenek-stefan1: rozmawia się z tobą jak z dzieckiem, nie potrafisz się do niczego rzeczowo odnieść, robisz fikołki jednocześnie zarzucając je innym. Piszesz bezsensowne teksty o pisowcach i peowcach, a gdy pytam cię o co ci chodzi, to piszesz, że w sumie o nic. Zachowujesz się jak sekciarz przyczepiając się do Mentzena o to, że napił się piwa z politycznymi oponentami. Robisz z tego problem, tak samo jak sekciarze z konfederacji.
  • Odpowiedz
@Waldemar_Wpieldor: Przez chwilę nawet pomyślałem żeby w rozmowie prywatnej ci wszystko wytłumaczyć i to twoim językiem, tak żebyś zrozumiał, bo jak sam przyznajesz nic nie rozumiesz. Ale porobisz screeny wyślesz moderacji a ja dostanę bana, więc to średnia opcja jak dla mnie. Dlatego no muszę być konsekwentny i już ci nie odpowiadać. A szkoda chętnie bym wytłumaczył, naprawdę
  • Odpowiedz
@SuspendedInGaffa:

8 lat pisowskiego szamba?

Kto jest stary to pamięta rządy PiSu 2005-2007 i jak zachowywali się wobec swoich koalicjantów- inwigilacja, szukanie haków, prowokacje.
  • Odpowiedz