Wpis z mikrobloga

Chłopski lud z widłami jest jednak opóźniony i niereformowalny.

Jak jadę na konferencję na której są przedstawiciele konkurencyjnych firm to nie mogę z nimi rozmawiać? To muszę siedzieć przy innym stole?

W szkołach też można mieć znajomych tylko ze swojej klasy? ( ͡ ͜ʖ ͡)

ludzie leczcie sie :)

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok: Jeśli inna firma nazywa Cię złodziejami, oszustami, którzy powinni być w więzieniu a Ty idziesz z nimi na p--o i wódę to sam pomyśl jak powinieneś się nazwać.
  • Odpowiedz
@Grzesiok niesamowite to jest. Ludzie są w stanie porzucić swoje ideały polityczne, bo jeden z drugim politykiem poszli do knajpy tego pierwszego na p--o, po dość długiej i wymagającej rozmowie live.
W czwartek na targach Plastpol w Kielcach, najwięcej gratisów i próbek, najwięcej rozmów i takiej branżowej przyjaźni otrzymałem od konkurencji. I to takiej konkurencji z którą jestem w sądach patentowych. Zaczęło się od szczypania, potem standard zwykła rozmowa, jakieś małe
  • Odpowiedz
@Mathas: tylko musisz skumać (tak jak politycy skumali to już dawno temu), że to jest teatr dla gojów. Nie raz politycy przepraszali się zakulisowo po programie, że „trochę za mocno jechali na siebie” w trakcie emisji. Życie tak nie wygląda, że z szabelką na czołgi. Nawet Zandberg mówił, że „po robocie” z pisowcami gadał o głupotach XD
  • Odpowiedz
@Grzesiok te lata rządów dwóch partii i PSLu kompletnie ludziom odebrały możliwość racjonalnego myślenia na tematy polityczne.
Nabijają się z Nawrockiego, że był kibolem i walczył w ustawkach, a dokładnie identycznie jak kibole zachowują się obozy PO, PiSu i Konfederacji. Okopani w swoich racjach, dla których zdrada ideałów to wypicie piwa z przeciwnikiem. Na kolejnych wyborach będą se kraść banery, zdzierac barwy i walczyc w zakamarkach :)
W sejmowej restauracji nie
  • Odpowiedz