ale ten simon to jest śmieć, nawet na easy to j----a maszyna do one shotowania z niewyobrażalną ilością hp. Niby opcjonalny boss, ale dawno żadna walka mnie tak nie w------a jak to coś, czas na uniki jest minimalny, a jak nie unikniesz to w pacyne cie na hita w------a. Po 2 dniach męczarni zmieniłem trudność na easy, ale widzę to samo tam jest, bezsensu #expedition33
@Tetrachloroizoftalonitryl: Ta walka to klasyk jeśli chodzi o gatunek jRPG - trzeba być wymaksowanym, opanować ataki (w tym przypadku timingi) bossa do perfekcji. Boss całkowicie opcjonalny, jakby co nie było fabularnie nawet byśmy tego nie odczuli. Taki smaczek. po prostu. Ta walka miała taka być, dla śmiałków którzy chcą real challenge.
Tak samo niektórzy narzekają że Akt 3 jest bardzo krótki fabularnie oraz to że potem sam boss finalny jest
@iamtehwin ja za jrpg nie przepadam, ale w e33 się zakochałem. Na Simona poszedłem mając po 90 lvle postaci i nie spodziewałem się takiego w-------u XD @draqq ja próbowałem verso pod free aima, ale nie ma szans
@Tetrachloroizoftalonitryl maelle z bufem double damage od sciel i wpizdu pikito/lumin. Ostatecznie walnąłem raz za 45 milionów, ale pół dnia zleciało na zbieranie pikito.
@Tetrachloroizoftalonitryl jest fajny bug na zbieranie luminy, jeżeli nie masz nic przeciwko robieniu jednej rzeczy przez 1h :p ja w 1h ustukalem 700 lumin
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#expedition33
Tak samo niektórzy narzekają że Akt 3 jest bardzo krótki fabularnie oraz to że potem sam boss finalny jest
@draqq ja próbowałem verso pod free aima, ale nie ma szans