Wpis z mikrobloga

#wybory hahHHa jak się tuskoboty odpaliły strach ze śmierdzi. Wy zrozumielisxie że Trzaskoski znowu to przegra xd bo jedyne do czego się nadaje to Warszawka i swój ratusz. Buc który gardzi innymi. Polacy nigdy kogoś takiego nie wybiorą. Ale będą łzy za tydzień. Nawrocki po tej debacie gdzie zniszczył buca jest praktycznie pewny zwycięstwa. I żadne szukanie haków nic już nie da. Won. I pamiętajcie półgłówki że może mieć poparcie w Warszawie Poznaniu Szczecinie czy lubuskim ale tym się wyborów prezydenckich nie wygra xDDDd Polska to dużo więcej, pajace #debata #polityka
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mamracjewieszotym: Ludzie nie lubią zarozumiałych paniczków. Wbito mu do głowy że jest lepszy niż inni i w to uwierzył. Teraz tym emanuje czując że jest na fali.
Jestem ciekaw tego mikro tutaj. Jaki będzie skowyt. Ilu to nie będzie wyjeżdżać już z kraju. Jednak co kolwiek się zdarzy to nic takie w porównaniu co będzie za trzy lata.
  • Odpowiedz
  • 1
@Szab ja wybiorę człowieka bez zielonego gwoździa w mózgu, który nie jest akolitą agendy C40/porozumienia paryskiego oraz nie ma powiązań z mafią deweloperską.
Człowiek ten też nie ma nielegalnego wsparcia grup hakerskich finansowanych z zagranicy i prowadzonych przez niejakiego kocjana.
Nie ma doświadczenia w defraudowaniu pieniędzy na kilkukrotnie przepłacone bzdury jak jako za ćwierć miliona, kładka deweloperska, muzeum kiczu za miliard i remont sali kongresowej elw cenie osiedla mieszkaniowego.
  • Odpowiedz
Won. I pamiętajcie półgłówki że może mieć poparcie w Warszawie Poznaniu Szczecinie czy lubuskim ale tym się wyborów prezydenckich nie wygra xDDDd Polska to dużo więcej, pajace

@mamracjewieszotym: zero pogardy xD Jestem lewakiem i ciężko mi przez to głosować na trzaska, ale będę myślał o tobie i o tym, że taki element nie może wybierać nam prezydenta bandyty
  • Odpowiedz