Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7: Zaćpany non stop to jest Nitras. Tam scieżka szczęścia wchodzi co chwile. Głosuj chłopie jak chcesz byle nie Bonżur i ich sprzedawcy Polski
  • Odpowiedz
@PomieszanyNarrator: Głos należy do Ciebie. LGBT zrobili z tego pośmiewisko. Wiadomo, że od zawsze od wieków byli i geje i lesby. Sprawa rozważa się o to czy z tym sie maja obnosić jak na zachodzie ? Bo ja nie mam nic do takich osób ale niech robią to we własnych 4 kątach. Jedynie z czym się zgadzam , żeby mieli prawo do informacji świadomości w szpitalach itp itd
  • Odpowiedz
@MrZoob: Ja tez. W Polsce bikt gejow nie sciga od odzyskania niepodległości w 1918r. Ale nie znaczy ze musi byc wszedzie pelno propagandy z tym zwiazanej. Wolnosc Tomku w swoim domku :)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 22
@MrZoob: ludzie LGBT gorsi od ludzi z połową mózgu nap*erdalajacych się grupowo maczetami w 21 wieku, ale was naszczuto na nich
  • Odpowiedz
@xiv7: Was wzbogaciło dziengi prze Sorosa "uśmiechnięta Polskę" gdzie Rafałek pociera non stop nosek wiadomo od czego. Gdyby Taki Prince Polo rządził Rosją to tydzień i w------y . Trzeba twardego i inteligentnego chłopa a nie p---e jakim jest bonzur
  • Odpowiedz
@MrZoob mnie na pewno nie, w dupie to mam, niech każdy sobie robi co chce. Dyma się z kolega, robi 15 dzieci, czy zyje w jakichś dziwnych poligamicznych związkach. Mnie to w żaden sposób nie rusza i nie ma wpływu na moje życie.
  • Odpowiedz