Wpis z mikrobloga

@pogromca_kucy: tu zandberg ma rację, a kanał zero uważa że nawrocki dobrze wypadł - wyparł się swojej partii i co teraz kaczor zrobi? podejrzewam że kaczor ma jakieś haki na nawrockiego i nawrocki wróci i pocałuje berło swojego pana
  • Odpowiedz
panu komuchowi już dziękujemy, wasze pomysły nie działają

@Godir17: mocne słowa jak na kogoś kto żyje w kraju, którym od 20 lat na zmianę rządzą centroprawicowi liberałowie gospodarczy (PO i PiS)
  • Odpowiedz
podejrzewam że kaczor ma jakieś haki na nawrockiego i nawrocki wróci i pocałuje berło swojego pana

@tubkas12: na 100% i to pewnie mocniejsze niz to co wyszło do tej pory, inaczej w zyciu nie pozwolilby sobie na wysatwienie go na prezydenta ryzykujac, ze zerwie sie ze smyczy
  • Odpowiedz
mocne słowa jak na kogoś kto żyje w kraju, którym od 20 lat na zmianę rządzą centroprawicowi liberałowie gospodarczy (PO i PiS)

@szarotka_gorska: no i jestesmy najlepiej rozwiniętym krajem post sowieckim i jednym z najlepiej rozwijających sie w UE, bo w naszej gospodarce dalej jest bardzo duzo kapitalizmu i swobody, komuchy by chciały kontrolowac każdy pierd przeciętnego kowalskiego
  • Odpowiedz
@Godir17: no i fajnie, tylko że to nieuczciwa zmiana tematu z twojej strony. Ja się nie kłóciłam z tezą, że jesteśmy rozwinięci gospodarczo na tle Białorusi czy Ukrainy, tylko odpowiadałam na głupi komentarz, że postulaty Zandbiego nigdzie się nie udały. Otóż w sumie to guzik prawda, bo w Skandynawii zadziałały i nie są to kraje gorzej rozwinięte od Polski, Rumunii czy Węgier.
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: to niech je Zandberg wprowadzi, musi tylko zdobyć władze, co na szczęscie jest nierelane, bo większość ludzi potrafi dodawac i odejmować, a przede wszystkim wie, ze bogactwo i rozwój bierze się z pracy, a nie zabierania jednym i dawania innym. Jedyne w czym Zandberg ma racje, to zrobienie porządku z deweloperami i nawalanie w obecną i poprzednią władze, za to moge komuchowi przybić piątkę ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Godir17: no tak było, nie zmyślam, Zandberg proponuje żeby wszyscy byli bezrobotni i jest przeciwny pracy xD że wam nie wstyd takie debilne chochoły wymyślać, ale jak sami w to wierzycie to okej, w sumie dziecko też się dobrze bawi w piaskownicy w świecie swoich wyobraźni, więc nie będę przeszkadzać tylko powitam na czarnej liście
  • Odpowiedz