Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Aż zrobiłem sobie kopię zapasową listy utworów, gdyby narzędzie mi namieszało w playliście, potworzyło duplikaty, usunęło utwory.
Przed tym mnie AI ostrzegło, by to zrobić, po tym, jak wyjaśniłem jej problem z zachowaniem "daty dodania". To ono mnie do tej strony nakierowało - aż poczytałem na Reddicie na temat tej strony.
Ale obyło się bez kłopotów. Wszystkie utwory zachowane. Przetestowałem wcześniej sortowanie na mniejszej playliście, na której mi tak nie zależało.
Znam problem z włączonym "Automix" w Spotify. Powodowało, że "Shuffle" nie działało jak trzeba. Wracając do słuchania tej playlisty zawsze napotykałem na te same utwory.
Wyłączyłem "Automix" z ustawień, funkcja Shuffle działała lepiej. Ale wciąż nie ufałem losowości. Wciąż miałem wrażenie że pewna grupa utworów trafiała częściej do kolejki odtwarzania.
Jako że mam tą playlistę z tysiącami utworów zapisaną offline, to wyłączałem tymczasowo przesył danych w swoim telefonie, i wtedy klikałem Play.
Ale teraz mam dzięki Skiley utwory posortowane w losowej kolejności.
Jeśli Spotify by zaimplementowało funkcję "Sortuj losowo", oj, nie ufałbym tej losowości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli komuś nie zależy na "dacie dodania" utworu do własnej playlisty, to po prostu skopiujcie listę utworów do Excela, tu posortujcie tą listę adresów w losowej kolejności, wklejcie te utwory z powrotem do waszej playlisty.
#spotify #foobar2000 #mp3 #applemusic #youtubemusic #aimp #skiley #systemtip