Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +388
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +18
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Komentarz usunięty przez moderatora
@BamBamBigelow: gdyby nie ten elektryk to byś siedział dalej w ruskim mirze, ale stary natłukł ci do głowy durnej nienawiści do Wałęsy, bo twojemu staremu nie podobało się obalenie PRL i teraz głosuje za PiSem, bo tylko PiS gwarantuje mu powrót PRL-u i ruskie wartości
@Sratatatatatata: przecież i obajtka i kandydata przestępczego na wysokie stanowisko posadził Kaczyński. Oni nie osiągnęli tego swoją karierą
Do tego oboje to moralne dna
Jprdl jak można bronić w 2025 takich ludzi jaki to jest cope XDD
@BamBamBigelow: więc nic się nie pomyliłem xD
Wałęsa jest jaki jest, ale ma swoje zasługi i zna go cały świat, a Stanowski to pisowski klakier piszący o swoim wzruszeniu Nawrockim, gdy ten mu zapukał w okno samochodu i znany jest tylko
Komentarz usunięty przez moderatora
@BamBamBigelow: o Noblu nie zapominaj
@cash-stacker: ale tylko tam znają stanowskiego xD
@BamBamBigelow: ten był natural
I to jest powód żeby wybrać kolejnego przygłupa? Bo już jednego mieliśmy?