Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tommy__: Nic mnie ostatnio nie śmieszy bardziej jak fakt zdziwienia libków, że lewicowym solidarnościowcom jest bliżej do prawicy solidarnościowej niż do globalistycznych liberałów
  • Odpowiedz
@Tommy__ Obecnie nie ma związków bo blokuje to psl, ale jest to kwestia do dogadania. W przypadku ponownych rządów prawicy, to będą mogli zapomnieć o takich związkach a jeszcze dostaną propagandę, że LGBT niszczy nam społeczeństwo. Nie wiem jak durnym lewakiem trzeba być, żeby oddać głos na Nawrockiego. Chyba, że bardziej liczą na socjal od państwa niż kwestie kulturowe i bycie tym złym im nie przeszkadza, jak dobrze państwo zapłaci.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tommy__

Zamiast braku liberalizacji będzie dokręcenie śruby na maksa, a zakaz związków wcisną do konstytucji. Więc niech siedzą w domu i pozwolą na wybór gangusa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Szalom b2b. Nawet byłbym za podniesieniem składek ZUS przedsiebiorcom ale nie w kraju gdzie Sasin lekką ręka wydaje 70mln na wybory które się nie odbyły
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus:

Obecnie nie ma związków bo blokuje to psl, ale jest to kwestia do dogadania.

Jasna sprawa tylko patrzeć jak Tusk z Rafałem wprowadzą.

Słuchaj mam dla ciebie świetny interes, bo wiesz są takie tęczowe garnki które praktycznie same gotują sojową latte i tak się składa że mam jeden zestaw do sprzedania. Więcej info na priv
  • Odpowiedz
Nie wiem jak durnym lewakiem trzeba być, żeby oddać głos na Nawrockiego. Chyba, że bardziej liczą na socjal od państwa niż kwestie kulturowe i bycie tym złym im nie przeszkadza, jak dobrze państwo zapłaci.

@Marek_Licyniusz_Krassus: Nie wiem jak durnym libkiem trzeba być, żeby okradać najbiedniejszych i oczekiwać, że ludzie robiący za miskę ryżu i z perspektywą zdychania w razie cięższego zachorowania, będą w swoich wyborach kierować się kwestiami kulturowymi.
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: To był przecież program Zandberga na wybory prezydenckie: socjal, progresywne podatki, więcej państwa (mieszkaniówka, silniejsza Inspekcja Pracy, inwestycje w atom/kolej, itp.), ograniczanie imigracji, która ma służyć wyłącznie przedsiębiorcom potrzebującym tanich pracowników.

Biejat poszła do Dudy, żeby zawetował obniżkę składki zdrowotnej.

Tematy tożsamościowe zeszły na drugi plan. To centro-liberałowie chcą teraz grać związkami.
  • Odpowiedz