@Tommy__: Nic mnie ostatnio nie śmieszy bardziej jak fakt zdziwienia libków, że lewicowym solidarnościowcom jest bliżej do prawicy solidarnościowej niż do globalistycznych liberałów
@pogromca_kucy I gdzie masz dzisiaj tą prawice solidarnościowa jak Nawrocki kopiuje program Brauna i Konfederacji. Tamtego PiS z 2015 z Duda i Szydło już nie ma
@Tommy__ Obecnie nie ma związków bo blokuje to psl, ale jest to kwestia do dogadania. W przypadku ponownych rządów prawicy, to będą mogli zapomnieć o takich związkach a jeszcze dostaną propagandę, że LGBT niszczy nam społeczeństwo. Nie wiem jak durnym lewakiem trzeba być, żeby oddać głos na Nawrockiego. Chyba, że bardziej liczą na socjal od państwa niż kwestie kulturowe i bycie tym złym im nie przeszkadza, jak dobrze państwo zapłaci.
Zamiast braku liberalizacji będzie dokręcenie śruby na maksa, a zakaz związków wcisną do konstytucji. Więc niech siedzą w domu i pozwolą na wybór gangusa.
@occisor To chyba nie chcesz pamiętać albo nie pamiętasz rządów PiS, którzy szczuli na LGBT, i skoro myślisz, ich koalicja z konfederacja i prezydentem Nawrockim da większe szanse na takie związki, niż za tego Tuska. Śmiało, głosuj.
@Szalom b2b. Nawet byłbym za podniesieniem składek ZUS przedsiebiorcom ale nie w kraju gdzie Sasin lekką ręka wydaje 70mln na wybory które się nie odbyły
Obecnie nie ma związków bo blokuje to psl, ale jest to kwestia do dogadania.
Jasna sprawa tylko patrzeć jak Tusk z Rafałem wprowadzą.
Słuchaj mam dla ciebie świetny interes, bo wiesz są takie tęczowe garnki które praktycznie same gotują sojową latte i tak się składa że mam jeden zestaw do sprzedania. Więcej info na priv
@Towarzysz_Moskvin Śmiało, nie idź na wybory. Ja poczekam i będą się chichotał, jak Czarnek znowu powie, że osoby LGBT nie są na równi z normalnymi osobami, ale że LGBT to nie ludzie, tylko ideologia z zagranicy. Skoro wam lepiej żyć w takiej Polsce, to proszę bardzo.
Nie wiem jak durnym lewakiem trzeba być, żeby oddać głos na Nawrockiego. Chyba, że bardziej liczą na socjal od państwa niż kwestie kulturowe i bycie tym złym im nie przeszkadza, jak dobrze państwo zapłaci.
@Marek_Licyniusz_Krassus: Nie wiem jak durnym libkiem trzeba być, żeby okradać najbiedniejszych i oczekiwać, że ludzie robiący za miskę ryżu i z perspektywą zdychania w razie cięższego zachorowania, będą w swoich wyborach kierować się kwestiami kulturowymi.
@CebulowyKrul no logika godna podziwu. Jest rozczarowany rządami Tuska bo nie ma aborcji i związków partnerskich, więc nie pójdę na wybory, niech wygra osoba i partie, które gardzą osobami LGBT xD
@Marek_Licyniusz_Krassus: Akurat LGBT interesuje mnie tyle co rycerze Maryi. Co mnie natomiast bawi to niezłomna wiara owych środowisk w puste obietnice Tuska i Rafałka.
@mjjm: Myślę że więcej wyzwisk, pogardy i moralizatorskiego p--------o z wysokiego moralnego konia skierowane do brudnego plebsu poprawi sytuację ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Marek_Licyniusz_Krassus: To był przecież program Zandberga na wybory prezydenckie: socjal, progresywne podatki, więcej państwa (mieszkaniówka, silniejsza Inspekcja Pracy, inwestycje w atom/kolej, itp.), ograniczanie imigracji, która ma służyć wyłącznie przedsiębiorcom potrzebującym tanich pracowników.
Biejat poszła do Dudy, żeby zawetował obniżkę składki zdrowotnej.
Tematy tożsamościowe zeszły na drugi plan. To centro-liberałowie chcą teraz grać związkami.
Zamiast braku liberalizacji będzie dokręcenie śruby na maksa, a zakaz związków wcisną do konstytucji. Więc niech siedzą w domu i pozwolą na wybór gangusa.
Jasna sprawa tylko patrzeć jak Tusk z Rafałem wprowadzą.
Słuchaj mam dla ciebie świetny interes, bo wiesz są takie tęczowe garnki które praktycznie same gotują sojową latte i tak się składa że mam jeden zestaw do sprzedania. Więcej info na priv
@Marek_Licyniusz_Krassus: Nie wiem jak durnym libkiem trzeba być, żeby okradać najbiedniejszych i oczekiwać, że ludzie robiący za miskę ryżu i z perspektywą zdychania w razie cięższego zachorowania, będą w swoich wyborach kierować się kwestiami kulturowymi.
Trzaskowski nie chce liberalizacji aborcji? Źle!
Biejat poszła do Dudy, żeby zawetował obniżkę składki zdrowotnej.
Tematy tożsamościowe zeszły na drugi plan. To centro-liberałowie chcą teraz grać związkami.