Aktywne Wpisy

Simpleco +52
29 022,85 - 21,10 = 29 001,75
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
źródło: 1000089591
Pobierz
#raportzpanstwasrodka Wracając do klapka, w każdym odcinku mówi do tego biednego dziecka po polsku i próbuje sprawiać wrażenie ze dziecko cokolwiek rozumie. Widać ze nie rozumie, bo jak faktycznie oczekuje jakiejś odpowiedzi od dziecka to musi powtarzać po "angielsku". Plus oczywiście dziecko nigdy nic nie mówi po polsku, oprócz powtarzania tego co powie frejer.

Z tabeli wynikają dwie kluczowe obserwacje:
* Wielu wyborców Trzaskowskiego zrezygnowało z udziału w pierwszej turze, ale planują zagłosować w drugiej.
* Znaczna część elektoratu Metzena nie zamierza brać udziału w drugiej turze więc ich głosy nie przejdą na Nawrockiego.
Jeśli przepływy się potwierdzą, przewidywany wynik drugiej tury wygląda następująco:
Trzaskowski: 51,62%
Nawrocki: 48,38%
Frekwencja: 70,45%
#wybory #sondaz #trzaskowski #statystyka #polityka
źródło: Screenshot 2025-05-20 at 06.40.47
PobierzUsuń konto balonowy
jest nauka statystyki - dział matematyki
i są badania statystyczne nauka o tym jak się przeprowadza badania, analizuje i prezentuje
@programista70k: buhahaha, chyba za dużo śmiesznych kresek rysujesz mordo i ci się mózg zlasował od hazardu
źródło: temp_file367714323125396081
Pobierzźródło: 1000077955
PobierzA poza tym dobra robota, myslę, że ta sonda w ewybory i ich podane przepływy są wiarygodne bo ich pierwsza sonda na I turę miała bardzo zblizożone wyniki do prawdziwych wyników
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@TheDziobaker: Jak ci to niby wyszło? 28 mln * 0.3 * 0.27 = 2,27 mln
@TheDziobaker: tak tak, zwłaszcza przy całkiem sporej rzeszy wyborców Razem, Biejat, Brauna i Mentzena, którzy na drugą turę nie pójdą.
bzdury jakieś
@PopeLeon: jakaś część pójdzie na Trzaskowskiego, bo dużo głosów memcena to tiktokerzy, a nie prawaccy ortodoksi i nie wiedzą czym jest konfederacja i jakie ma poglądy. Zobaczyli memcena robiącego śmieszne filmiki i stwierdzili "spoko gość - dostanie mój głos"