Wpis z mikrobloga

#wybory Szkoda że żyjemy w kraju w którym ludzie mają pamięć robaka. Juz zapomnieli ile pis nakradł, ile złych decyzji podjął. A teraz jak grupa baranów oddadzą swój głos na pis. #polityka
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rakky

@PogromcaPatusow: No tak jak mówisz, mnie nie okradło. Nie jestem VATowcem. Za czasów wysokiej kwoty od podatku byłem studentem i nie płaciłem ani zusu ani podatków. Dlatego nie czuje się okradziony. Pogrzebu zadnego też nie miałem. A tych 400 miliardów nigdy nie widziałem. Ale za to widzę imigrantów których pis wpuszczał nagmiennie za $$$ ;)

Hahahhaahahahaha nie jestem vatowcem( ͡ ͜ʖ ͡) hahahaahahahah,
  • Odpowiedz
@Rakky: nic ci platforma nie zabrała, wcale nie blokowała z zielonymi elektrowni atomowej, wcale nie cięła wydatków na PKP, nie blokowała cpk, nie blokuje podwyższenia kwoty wolnej od podatku, wcale nie głosowali ręka w rękę z PiS za nabijaniem hajsu deweloperuchom i nie byli za tarczami covidowymi.
Dosłownie nic nie zabrali xD
Będzie dobrze jak tylko pokonamy tych drugich -Donald Kaczyński
  • Odpowiedz
Pisząc tylko o kradnącym pisie sam się popisujesz pamięcią robaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PogromcaPatusow: no ile nakradli? Gdzie te wyniki po 8 latach narodowych rozliczeń? Zegarek Nowaka? Czekam na konkrety i wyroki sądów czy chociaż śledztwa.
  • Odpowiedz
Pisząc tylko o kradnącym pisie sam się popisujesz pamięcią robaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PogromcaPatusow: to jak to jest, że skoro PO tak kradło, to PiS nie potrafił im nic udowodnić i skazać mając 8 lat pełnię władzy? A w drugą stronę to jednak się dało i taki Matecki czy Romanowski siedzieli albo by siedzieli?
  • Odpowiedz
@Rakky: sorry ale inflacja to covid + wojna a nie pisiory. A co do składki to gdyby dudeł to podpisał to czekał byś na NFZ do specjalisty 3 lata a nie rok

@Mrbimbek czyli po wprowadzaniu polskiego ładu kolejki do specjalistów zmalały z 3 lat na rok?
  • Odpowiedz
  • 0
@Rakky problem ko jest taki ze swoich dobrych dla ludzi pomysłów nie realizuje, ale już podnoszenie najniższej co jest totalna głupota bez problemu
  • Odpowiedz
@Rakky: No tak PO Ci nic nie ukradło. Nie podniosło VATu,

XDDD ta, a wiesz o tym że to była ustawa gdzie vat miał z automatu wrócić do poprzedniej wartości, tylko pis za każdym razem głosował nad tym aby go przedłużać?

a i do tego jeszcze p----------ć kasę z ofe.
XDDD tu nawet nie będę się rozpisywał jeżeli uważasz że ktoś coś p----------ł z ofe xddd, polecam doczytać na czym
  • Odpowiedz