Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak bardzo nienawistnym i po prostu głupim człowiekiem trzeba być, że będąc w pełni świadomym tego co za uszami ma nawrocki, w ogóle rozważać głos na niego.

@Panamax: Zabrakło ważnej informacji, kontrwyborem jest Trzaskowski
  • Odpowiedz
@Panamax: Po prostu dla nich lepszy jest gangus od Trzaskowskiego i tyle.

Co najmniej kontrowersyjni ludzie są wybierani i rządzą na całym świecie - to nie jest polski fenomen. Trump, Scholz, Boris Johnson, Le Pen czy Meloni - wszyscy mają swoje za uszami. I jakoś świat się dalej kręci.

A jak do tego jeszcze Trzaskowski prowadzi kampanię porównywalną do Komorowskiego w 2015, to sam jest sobie winien.
  • Odpowiedz
  • 627
brak kręgosłupa z poglądami, wyrzeknie się swoich poglądów jeżeli tylko sondaże pokażą że będzie to dla niego w jakiś sposób korzystne.

@arkadi2020: brawo, opisałeś wlaśnie każdego polityka. A na przeciwko dalej stoi zwykły bandzior spod dyskoteki. To jest w ogole abstrakcja że to trzeba tłumaczyć, a jeszcze bardziej mi rozwala łeb to, że Trzaskowski faktycznie przegra.
  • Odpowiedz
  • 12
Nie bronię tu Nawrockiego, ale ty chyba jakiś zagorzały fan Trzaskowskiego

@GdziesTamChcem: nie głosowałem na Trzaskowskiego w pierwszej i nie zagłosowałbym na niego w drugiej, gdyby w drugiej turze był ktokolwiek niż Nawrocki.
  • Odpowiedz
@Panamax: Strefa Czystego Terroru, walki zilionami złotych na niedziałający kibel i bzdety typu paczkomat pod PKiN kładka rowerowa, sprzedawanie każdego wolnego kawałka ziemi deweloperuchom, afera z nielegalnym finansowaniem spotów wyborczych, wałki z reprywatyzacją nieruchomosci, zwężanie ulic oraz likwidacja wielu miejsc parkingowych i dalej nie chce mi się już wymieniać....dupiarz i dpsiarz to jest tragiczny wybór dla naszego państwa 😞
  • Odpowiedz
  • 27
Strefa Czystego Terroru, walki zilionami złotych na niedziałający kibel i bzdety typu paczkomat pod PKiN kładka rowerowa, sprzedawanie każdego wolnego kawałka ziemi deweloperuchom, afera z nielegalnym finansowaniem spotów wyborczych, wałki z reprywatyzacją nieruchomosci, zwężanie ulic oraz likwidacja wielu miejsc parkingowych i dalej nie chce mi się już wymieniać....dupiarz i dpsiarz to jest tragiczny wybór dla naszego państwa 😞

@Piospi: Nawet jezeli by to w 100% była prawda, to ta lista
  • Odpowiedz
@Piospi:

zwężanie ulic

Jak na przykład na Puławskiej? Gdzie jak było tak jest 2x4 pasy + parkowanie na chodniku i 1,25m dla pieszych (łącznie z przystankiem) i 0m dla rowerów?

likwidacja wielu miejsc parkingowych

Podrzucisz nam te zdjęcia "zlikwidowanych" miejsc parkingowych?
  • Odpowiedz
@Panamax: typie jeśli zarzucasz mi, że wymieniłem coś wymyślonego to nie mamy o czym gadać :) ja na szczęście mam w------e na agenta sorosa i gangusa jak i cały popis
  • Odpowiedz
  • 2
@Stanley666

@Piospi:

>zwężanie ulic

Jak na przykład na Puławskiej? Gdzie jak było tak jest 2x4 pasy + parkowanie na chodniku i 1,25m dla pieszych (łącznie z przystankiem) i 0m dla rowerów?

>likwidacja
  • Odpowiedz
@Stanley666: zapraszam na ulice Chmielną przy punkcie obsługi interesantów w Zarządzie Dróg Miejskich, ostatnio się zdziwiłem jak zlikwidowali duża ilość miejsc parkingowych, dla porównania zdjęcie jak było kiedyś znajdziesz sobie na google maps
  • Odpowiedz