@nietopies: ja zagłosuję na Nawrockiego ale będę grzał każdą jego aferę, dla mnie ten człowiek nie powinien być prezydentem ale w aktualnej sytuacji zostaje tylko głos na niego a raczej przeciwko Trzaskowskiemu.
@SzukamNlcku: No i co z tego, że będziesz grzał. Ty będziesz "grzał" afery na wykopie a on podpisywał ułaskawienia pisiorów w realu. Co będzie miało większy skutek?
@Piw_Benzyna: szczerze? Mam w dupie rozliczanie PiSu, między innymi przez to rozliczanie jestem tak anty PO, zamiast zająć się rządzeniem krajem to zajmują się rozliczaniem i przez to przegrają kolejne wybory, bo przez to rozliczanie ludziom nie żyje się lepiej, nie wpływa to na naszą gospodarkę.
@nietopies: Spoko, za rządów PiS Mentzen całkiem trafnie stwierdził na mównicy, że PiS powinno zostać rozliczone za Pegasusa i inwigilację, niedawno mówił, że Nawrocki za akcję z mieszkaniem nie powinien zostać prezydentem, a 1 czerwca wyborcy konfederacji tłumnie pójdą głosować na Nawrockiego, co skutecznie uniemożliwi rozliczanie PiS. Czegoś nie rozumiesz? ( ͡°͜ʖ͡°)
Widzę, że na X, afera zaczyna powoli przebijać się na cała europę. A na nagłówkach twarz Tuska i klub swingersów. Niedługo będzie się musiał tłumaczyć, nie tylko w Polsce.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link