Aktywne Wpisy

anoysath +164
Dzisiaj byłem oddać krew.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
źródło: temp_file9135253731668194721
Pobierz
BuzzWeed +6
Polska paczka dla Kolumbijki.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.

po tylu latach gadania pis peło pis peło
macie jak nigdy okazję pokazać co jest dla was ważniejsze
- czy chcecie katolickiego socjalistę
- czy tęczowego liberała
jestem ciekaw ile te proste i niskie podatki, którymi tak sztandarowo się tasujecie są ważne
coś czuje, że będzie zwrot akcji z
„ja tam nic do tych gejów nie mam i kościół jest zły, to niewielka cena za niskie podatki silne państwo”
do
„wolny rynek wolnym rynkiem, ale lewaków musi dupka zapiec”
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka
To raz, dwa, kości zostały już rzucone. Pis wydał polskie uzbrojenie Ukrainie, nie mamy odwrotu od tego. Jak teraz się wycofamy, to ani nie odzyskamy sprzętu ani nie dostaniemy żadnej kasy, ani gwarancji ze będziemy bezpieczni.
Naprawdę zrozum, że
Orwell się dzieje.
jesteś po prostu zakładnikiem strachu pisu
To najnudniejsze i najspokojniejsze miasto w łódzkim. Dużo bardziej boję się tutaj obskoczyć w------l od dresów niż od jakiś uchodźców XD
Samo centrum chcą budować mi pod nosem i nie mam z tym problemu, jest dużo ukraińców i to byłby ośrodek żeby tam załatwiali swoje sprawy,