Wpis z mikrobloga

jestem ciekaw jak zagłosują wyborcy Memcena

po tylu latach gadania pis peło pis peło
macie jak nigdy okazję pokazać co jest dla was ważniejsze

- czy chcecie katolickiego socjalistę

- czy tęczowego liberała

jestem ciekaw ile te proste i niskie podatki, którymi tak sztandarowo się tasujecie są ważne

coś czuje, że będzie zwrot akcji z
„ja tam nic do tych gejów nie mam i kościół jest zły, to niewielka cena za niskie podatki silne państwo”
do
„wolny rynek wolnym rynkiem, ale lewaków musi dupka zapiec”
( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shagal czyli wystarczy nieopluwac kuców, ale dalej być za socjalem żeby uzyskać ich poparcie? ciekawa perspektywa, w sumie niewiele odbiega od ruskiej taktyki, może i są antypolscy i grozili nam atomówkami, ale za katyń przeprosili
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty: raczej chodzi o to, że sztab Trzaskowskiego skupiał się na tworzeniu elektoratu negatywnego dla Rafała. I to się im udało jak mało co
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Shagal ja trzaskowskiego mam w dupie, nie chce by prezydentem był zwykły gangus, który obiecuje że nie wpuści migrantów, a jednak pis wpuścił. Niech będzie nim Trzaskowski, Mentzen, Biejat, ktokolwiek tylko nie Nawrocki ani Braun. Kukiza bym nawet ścierpiał albo i Kononowicza.
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty: nie jestem zwolennikiem
"tarczy wschód". Trzaskowski będzie zwolennikiem wszystkiego co przyjdzie z zachodu, a ja jestem zdania, że do tych spraw trzeba podchodzić z dystansem, patrząc czy nam się coś opłaca czy nie.
  • Odpowiedz