Aktywne Wpisy

staryalkus +125
kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
sonko12 +394
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

@Oberix123: a do wpisu potrafisz się odnieść czy czekasz aż Sławek ci powie co masz myśleć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mariusz-madejczyk: co? xD
* migrantów
* zielony, niebieski, tęczowy ład
* jedzenie robaków
* zakaz spalinówek
* zakaz wjazdu do miast, 20 letnim samochodem
i wiele innych
20 lat temu nie wchodziliśmy do unii, która mówi nam, czym mamy jeździć, ile latać, ilu nielegalnych imigrantów przyjmować i w jakich domach mieszkać. To poszło stanowczo za daleko.
Jakie plusy dla zwykłego człowieka - poza Schengen, ostatnio ograniczanym - ma DZISIAJ Unia Europejska?
Ja od dawna propaguje takie informacje. Że jedyne modernizacje jakie kojarze w mojej okolicy pochodziły z pieniędzy z UE. Natomiast UE się zmienia i jak już dorastasz, widzisz polityków online to nie możesz żyć sentymentem z dzieciństwa, krytyka błędów czy absurdów UE ma sens i bardziej razi ignorowanie tych błędów/absurdów. Również nie wydaje mi się, aby jakikolwiek kandydat (poza Korwinem, on wierzy w swoje pomysły) był realnie za wyjściem
Wszyscy narzekamy na unię itd. zapominając, że to również wybrani przez nas europosłowie tworzą w niej prawo itd. Wiadome jest że jesteśmy jednym z 27 krajów i nasz głos
źródło: rekomendacje-c40-cities-1024x755
Pobierz