Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Z roku na rok bardziej mnie przeraża to jak ludzie przestali potrafieć rozmawiać. Mamy tysiące komunikatorów i możliwość rozmów wideo z każdego miejsca na ziemi z kimkolwiek. Mimo to nie potrafimy rozmawiać. Relacje ludzi to obecnie fast food i nic więcej. Mało jest takich znajomości które są w stanie przetrwać lata i dekady, bo jak tylko coś się popsuje to znajomość się kończy w poszukiwaniu alternatyw, a tych często brak. Ja sam mam zaledwie jednego znajomego z którym przetrwaliśmy różne perypetie. Byliśmy skłóceni przez kilka miesiecy przez kogoś kto wszedł pomiędzy nas i naopowiadał kłamstw na mój temat. Udało się to przetrwać i dalej mam przyjaciela. Znamy się prawie trzy dekady i raczej to znajomość która jeszcze potrwa. Przytoczyłem to tutaj żeby pokazać jak trudno o prawdziwe więzi i jak wybiórczy są ludzie którzy zamiast budować coś trwałego to stale szukają nowych rozwiązań. Może te nowe opcje są odrobine lepsze, ale później szuka się kolejnych, a ta pierwsza często była tym nieoszlifowanym diamentem #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora