Aktywne Wpisy

Uuroboros +9
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna

dywergent +11
wlasnie zalozylem grupke znajomych na mikroblogu, zapraszam do skladania wnioskow o zostanie przyjetym pod tym wpisem, wzor wniosku ponizej
Imię:
Zainteresowania:
źródło: 1757717806259603
Pobierz

Na starość zachciało mi się pograć w Wiedźmina 3 (ale z modem dającym widok pierwszoosobowy).
Gra całkiem, całkiem. Warto cofnąć się do Wiedźmina 1 i 2? Ktoś wie, czy są też do nich mody dające widok pierwszoosobowy?
Z w2 miałem trochę odwrotnie. Może był ładny graficznie na premierę ale mnie się nie podobał, mapa korytarzowa, fabuła strasznie na siłę miała być pompatyczna, jak wróciłem do niego
Wiedźmin 2 pomimo, że gameplayowo jest już bardzo zbliżony do tego co znamy z trójki to nie przypadł mi aż tak bardzo do gustu jak jedynka. Może przez to że widzę w nim właśnie takiego gorszego wiedźmina 3.
Oczywiście polecam ograć
Obijałem się od gierki parę razy i ostatnio mnie wkoncu wciągnęła jak znalazłem moda na szybsze chodzenie i tyle mi wystarczy.
Fabularnie wymiata, gameplay daje wiele do życzenia
Co do w2 - ogrywałem w okolicach premiery i to ta część calkowicie wkręciła mnie w ten świat. Wtedy grało się bardzo przyjemnie, fabuła podzielona na 2 wątki więc jak chcesz wchłonąć całość to