Wpis z mikrobloga

Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@zenon_z_chorzowa1: nie byłem już interesującym kolegą, woleli a-----l i libacje a inni rozjechali się po świecie i przestali odzywać a ja też miałem dość wiecznie wydzwaniania do innych kiedy inni nie dzwonili do mnie.
  • Odpowiedz
@Uuroboros: no niestety etos z--------u w pracy i chlania w weekend jest bardzo głęboki. Ja sam chyba jestem wysoko funkcjonującym alkoholikiem. Ale jak za namową żony zrobiliśmy komunię dla syna bezalkoholową, to goście po dwóch godzinach wyszli, a wcześniej, z okazji zwykłego piątku do 5 nad ranem siedzielismy.

A najgorsze w tej mentalności alkoholika i tej kulturze picia, mnie jest nieco głupi że goście być może poczuli się nieugoszczeni.

Jest
  • Odpowiedz
  • 0
@zenon_z_chorzowa1: w sumie nie myślałem o jakiś planszówkach, generalnie nie chcę pisać skąd jestem dokładnie. tylko mi napisz jak się szuka takich grupek jeśli możesz, szkoda że się facebooka nie da przeglądać bez konta :<
  • Odpowiedz
@Uuroboros: Dzisiaj zaprosiłem do siebie znajomych i bardzo się cieszę, że wpadli. Czasem się dziwię, że w ogóle w życiu mi się udało mieć znajomości, ale uradowany jestem, że mam kogo zaprosić. Rzadko są organizowane takie spotkania.

Jeżeli chcesz i masz ochotę wyjść np. na planszówki, p--o do baru czy coś, to możesz pisać, ja serio byłbym chętny wyjść i myślę, że dałoby radę zebrać kilka osób na wypoku.
  • Odpowiedz