Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Zaufajmi_wiemlepiej +273
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach

Dodane tytuły:
+ Franklin (2025) [6 odcinków] [+ audio, + napisy] link
+ Kakegurui: Bet (2025) [10 odcinków] [+ audio, + napisy] link
+ Pernille (2021) [30 odcinków] [+ audio, + napisy] link
+ Rezerwat (2025) [6 odcinków] [+ audio, + napisy] link
+ The Haunted Apartment “Miss K” (2024) link
+ Vini Jr. (2025) [+ audio, + napisy] link
Nowe odcinki:
+ Dziękuję, następny (2024) [8 odcinków] [+ audio, + napisy] link
+ Miłość, śmierć i roboty (2018) [10 odcinków] [+ audio, + napisy] link
+ Vanderpump rządzi (2013) [38 odcinków] [+ napisy] link
+ WWE NXT (2025) [S19E21] link
Zaplanowano usunięcie:
- Co wiecie o swoich dziadkach? (2017) (2025-05-21) link
- Kung Fu Panda 3 (2016) (2025-05-19) link
- Kung Fu Panda (2008) (2025-05-19) link
- Młodzi Tytani: Akcja! Film (2018) (2025-05-21) link
- Tata kontra tata (2015) (2025-05-21) link
Usunięto:
- 13 Godzin: Tajna misja w Bengazi (2016) link
- Crossroads - Dogonić marzenia (2002) link
- Kosmiczny mecz (1996) link
- Personal Shopper (2016) link
- Zabawa w pochowanego (2019) link
- Zakładnik (2020) link
- Zły Mikołaj (2003) link
https://upflix.pl/aktualnosci/milosc-smierc-i-roboty-nowe-odcinki-od-dzis-w-netflix-polska-mamy-pelna-liste-premier-2025-05-15?utm_source=wykop.pl
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#netflix #netflixpl #upflix #wwe #pernille #lovedeathrobots
źródło: milosc-smierc-i-roboty-nowe-odcinki-od-dzis-w-netflix-polska-mamy-pelna-liste-premier
Pobierz