Aktywne Wpisy

karolina-oska +115
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

1. Czy powrót do tej gry po 15 letniej przerwie ma sens?
2. Czy granie bez PACCa jest w ogóle możliwe?
Chodzi mi o takie sentymentalne granie jak to w czasach podstawówki było.
3. Czy są serwery o małym zagęszczeniu graczy, na których m społeczność jakoś współpracuje ze sobą? (nie wykluczam PVP)
1. Jeżeli nie szkoda Ci czasu.
2. Nigdy nie było. Tibia to gra abonamentowa z nielimitowaną wersją demo. Na PACC da się później zarobić grając.
3. Nie wiem.
2. dla mnie nie, pacc to grosze także bym kupował od razu
3. małe serwery pvp są hermetyczne, panuje tam dominando, często musisz płacić aby spokojnie grać, ofc będąc noobem na nopvp spokojnie sobie pograsz, myślę, że jakaś społeczność jest na każdym świecie
retro pvp: https://tibiopedia.pl/featured/2014-10
Ja polecam Karemye z non pvp, z pvp to tylko antica ma sens, reszta to dominando albo martwe serwery.
Chociaż jak chcesz popykać jak za starych czasów to faktycznie idz może na secure czy antice bo i tak na miejscówkach na który będziesz biegał na
1. Ma sens
2. BEZ PACCA NIE MA GRY
3. nie wiem
Koniec końców odpaliłem tę nową Tibie, pograłem godzinę i stwierdziłem że nie ogarniam.
Po czym znalazłem OTS na 8.0 z exp 1x i mapą z normalnej Tibii i czuję się jak za starych czasów w Thais
Już 14 lvl paladynem.