Wpis z mikrobloga

#tibia #tibiazwykopem
1. Czy powrót do tej gry po 15 letniej przerwie ma sens?
2. Czy granie bez PACCa jest w ogóle możliwe?
Chodzi mi o takie sentymentalne granie jak to w czasach podstawówki było.
3. Czy są serwery o małym zagęszczeniu graczy, na których m społeczność jakoś współpracuje ze sobą? (nie wykluczam PVP)
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cherrysniak:
1. Jeżeli nie szkoda Ci czasu.
2. Nigdy nie było. Tibia to gra abonamentowa z nielimitowaną wersją demo. Na PACC da się później zarobić grając.
3. Nie wiem.
  • Odpowiedz
@Cherrysniak: 1. jak masz czas i chęci to tak
2. dla mnie nie, pacc to grosze także bym kupował od razu
3. małe serwery pvp są hermetyczne, panuje tam dominando, często musisz płacić aby spokojnie grać, ofc będąc noobem na nopvp spokojnie sobie pograsz, myślę, że jakaś społeczność jest na każdym świecie
  • Odpowiedz
@Cherrysniak graj na zielonym serwerze, bo te są mniej zaludnione a zawsze będziesz mógł się przenieść na jakiś tary serwer, na odwrót to już nie działa.

Ja polecam Karemye z non pvp, z pvp to tylko antica ma sens, reszta to dominando albo martwe serwery.

Chociaż jak chcesz popykać jak za starych czasów to faktycznie idz może na secure czy antice bo i tak na miejscówkach na który będziesz biegał na
  • Odpowiedz
@Cherrysniak: oczywiście że się opłaca. Ja wróciłem 2 lata temu i bawie się swietnie. Ale też dużo zależy czy masz z kim grać bo teraz na wyższych lvl to tylko team hunty. Bez pacca to nie gra. A co do servera to tylko zielone. Polecam Dia, albo dawaj do nas na Wadirę jeśli nie chcesz mieć dużego tłoku
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: mniejsza szansa na dominando, mniej zaludnione. Plus gdy bedzeisz chcial sie transferować to mozesz na wszystkie a z zółtych już na zielonego nie wrócisz. chyba ze to ma być tylko casual gaming i tłumy nie przeszkadzają to secura, ale osobiście na 500+ wracając o pracy to mi się nie chciałoby bić o spoty typu libka etc
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: na Wadirze. Nie ma dużo ludzi. Co dla niektórych jest problemem w przypadku gdy chcą top itemy bo jest cieżko dostać. Ale nie mamy dominando, każdy każdemu pomaga i jest fajno. Każdy się zna
  • Odpowiedz