Wpis z mikrobloga

#ubezpieczenia #oc
Jak ogarnąć samochód zastępczy z OC sprawcy tak żeby firmą wystawiła rachunek do ubezpieczyciela. Facet mi wjechał w auto które teraz jest w serwisie a firma #beesafe chce mi dzisiaj zabrać auto zastępcze. Ogólnie kontakt z tą firmą to jakaś paranoja
#warszawa
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@uhauha: aha czyli wypozyczalnia sie może bujac ale ty juz nie? Czyli zal dupe sciska wyjąc swoja kase tylko niech janusz biznesu wyjmie a pozniej sie szarpie.
Chodz pieszo cwaniaku
  • Odpowiedz
@uhauha: zabrali ci wóz bo w ich opinii sie tobie juz nie nalezy. Czas naprawy przewidziany jest według programu. Ty powinienes teraz zadzwonic do wypozyczalni wynajac woz i wyslac im fakture. Natomiast twoja odpowiedz brzmiala ze masz dostac woz a o odzyskanie kasy niech buja sie kto inny.
Tylko ten kto inny to jest wypozyczalnia osobna firma. Sam sie bujaj. Zal dupe sciska wyjac kase bo trzeba pozniej poczekac a
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@stara_biauka_ ty jesteś po prostu głupi. Już znalazłem taką firmę co wynajmuje auta z OC sprawcy. Przecież ja nie mam zamiaru chodzić po sądach skoro ten samochód mi się należy.
  • Odpowiedz
@uhauha: jak jest szkoda to jest program ktory wylicza dokladnie ile trwa naprawa i ile dni przysluguje tobie samochod. Wstawisz do jakiegos papraka ktiry bedzir robil 2 lata i 2 lata bedziesz jezdzil nowym autem zastepczym a ktos bedzie w tym czasie lepil twojego gruza? Zapomnij.
Jak nie potrafisz ogarnac sobie drugiego wozu to chodz piechotą.
Mnie sie należy... ja pitole kolejna roszczeniowa madka
  • Odpowiedz
@uhauha: przeciez ci moge zrobic zdjęcia z twoim nickiem za kierownica tylko po co? Przyrównywac sie do jakiejs gównianej mazdy a najsmieszniejsze ze ty myslales ze masz czym sie pochwalic i wyskoczylesz tym shitem i zgasilem cie jak peta
  • Odpowiedz