Aktywne Wpisy
ab_ovo_usque_ad_mala +347
Chyba powoli nadchodzi ten moment, kiedy zaczynam być gotowy do realizacji wyzwania, którego zarys powstał w mojej głowie kilka miesięcy temu:
- kapitał początkowy: 100k;
- cel: 3000% do końca 2026 roku, zarobienie pieniędzy pozwalających poświęcić się literaturze i filozofii.
Gra oparta na CFD ALL World; trading snajperski; lewar 1:20, w porywach 1:30. Pierwsze zarobione 100k wypłacam, potem gram całym kapitałem. W przypadku porażki oczywiście nie będzie żadnej wypłaty. Wpis ad memoriam.
- kapitał początkowy: 100k;
- cel: 3000% do końca 2026 roku, zarobienie pieniędzy pozwalających poświęcić się literaturze i filozofii.
Gra oparta na CFD ALL World; trading snajperski; lewar 1:20, w porywach 1:30. Pierwsze zarobione 100k wypłacam, potem gram całym kapitałem. W przypadku porażki oczywiście nie będzie żadnej wypłaty. Wpis ad memoriam.

HoroLive +18
Nie rozumiem ludzi, którzy mają związek już te 2+ lata i nie robią dzieci. Co Wy robicie z wolnym czasem niby? Naprawdę to dla Was problem wychowywać dziecko, inwestować w nie zamiast być egoistycznym człowiekiem? Na co Wy wydajecie te pieniądze? Kolejna gra do kolekcji, kolejne ubranie, buty? Gdzie tu sens istnienia jakiś? Nie nudzi Wam się to? Gdybyście mieli dzieciaka moglibyście robić tyle super rzeczy i życie nie byłoby dla Was
źródło: temp_file3191208639723120570
Pobierz