Aktywne Wpisy
roman_erotoman +47
Tisza w głosowaniu na odległość (voting by mail) zdobyła 14,657 głosów (11% wszystkich zdalnych głosów), natomiast Fidesz 108,467 (86% wszystkich zdalnych głosów) tą samą metodą.
czyli tłusty knur, ruski szpion próbował sfałszować, ale sfałszował za mało.
brawo Węgrzy, stanęliście na wysokości zadania.
#wegry #orban #magyar
czyli tłusty knur, ruski szpion próbował sfałszować, ale sfałszował za mało.
brawo Węgrzy, stanęliście na wysokości zadania.
#wegry #orban #magyar

Wrrronika +5
Zastanawiam się czy nie pojechać do Wietnamu na 2-3 miesiące i stamtąd pracować (pół fantazja, pół gotowość)
Szkoda by było trochę jednak, bo za wynajem płacę, ehhhh
Mieszkanie teoretycznie ~1500-2000 (~airb zaniast typowych hoteli), a pewnie da się taniej.
Papu
Szkoda by było trochę jednak, bo za wynajem płacę, ehhhh
Mieszkanie teoretycznie ~1500-2000 (~airb zaniast typowych hoteli), a pewnie da się taniej.
Papu
źródło: 1000080323
Pobierz

Co może być powodem dla którego dziewczyna nie chce mi podać swoich innych social mediów? Znam jej jeden instagram i konto na twitterze, ale wiem że ma jeszcze dwa zamknięte konta na twitterze, snapchat a jej fb znalazłem sam chociaż wiem że ma dwa i na tym drugim nie zaakceptowała mojego zaproszenia #logikarozowychpaskow #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jeżeli twój nick to: lubie placki_123 i nie kojarzy go z tobą, nie będzie czuła potrzeby dodawania nieznajomego.
Wyjaśnienie 2
Gubi hasła do starych kont i zakłada nowe :)
Wyjaśnienie 3
Bardzo brutalne - wstydzi się ciebie. Dziewczyny zwracają uwagę na estetykę twojego profilu, szczególnie na Instagramie. Być może twoje konto nie jest dla niej atrakcyjne pod względem prezentowanych treści: postów, profilowego, zainteresowań które rozwijasz, ilości znajomych. Odbiera ciebie jako osobę nieatrakcyjną
@mirko_anonim: XDDDD
Bait ładny