Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co może być powodem dla którego dziewczyna nie chce mi podać swoich innych social mediów? Znam jej jeden instagram i konto na twitterze, ale wiem że ma jeszcze dwa zamknięte konta na twitterze, snapchat a jej fb znalazłem sam chociaż wiem że ma dwa i na tym drugim nie zaakceptowała mojego zaproszenia #logikarozowychpaskow #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-opiekun-92: Wyjaśnienie 1
Jeżeli twój nick to: lubie placki_123 i nie kojarzy go z tobą, nie będzie czuła potrzeby dodawania nieznajomego.
Wyjaśnienie 2
Gubi hasła do starych kont i zakłada nowe :)
Wyjaśnienie 3
Bardzo brutalne - wstydzi się ciebie. Dziewczyny zwracają uwagę na estetykę twojego profilu, szczególnie na Instagramie. Być może twoje konto nie jest dla niej atrakcyjne pod względem prezentowanych treści: postów, profilowego, zainteresowań które rozwijasz, ilości znajomych. Odbiera ciebie jako osobę nieatrakcyjną
  • Odpowiedz
Znam jej jeden instagram i konto na twitterze, ale wiem że ma jeszcze dwa zamknięte konta na twitterze, snapchat a jej fb znalazłem sam chociaż wiem że ma dwa i na tym drugim nie zaakceptowała mojego zaproszenia

@mirko_anonim: XDDDD

Bait ładny
  • Odpowiedz