Aktywne Wpisy

njay +71
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz

@f9JXBEArQ2H4TKl: Nie do końca. Dużo ludzi przez chatGPT itp zatraciło zdolność uczenia się
Co z tego że są w stanie wykonać zadanie, jeśli bez chataGPT się pogubią?
Mianowicie, specjalistów zawsze będą szukać
ale czat jest dostepny prawie caly czas i moga go uzywac :D do tego ciagle sie rozwija. Uczyc sie liczyc na papierze tez nie ma sensu jak istnieja i beda istniec kalkulatory
Tez piszez o utracie zdolnosci uczenia sie ale ja osobiscie duzo sie z nim ucze, robi mi za nauczyciela
@f9JXBEArQ2H4TKl: coraz wiecej korpo woli hindusow niz Polakow (bo tansi) wiec AI (Another Indian) jest realnym zagrozeniem dla polskich informatykow
@f9JXBEArQ2H4TKl: ty kiedys napisales/as linijke kodu? xd
@f9JXBEArQ2H4TKl: no i super, mam tak samo
Ale większość ludzi woli gotowe informację i nawet ich nie weryfikuję
U mnie w robocie były już takie abstrakcyjne sytuację z tego powodu, że nie ma sensu o nich wspominam bo nikt nie uwierzy jak ludzie potrafią być głupi i naiwni ( ͡º
w jakis badaniach naukowych to moze i jest zagrozenie ale w programowaniu? gdzie kod albo dziala albo nie? od razu jest sie wstanie zweryfikowac prawde, jesli np napisze Ci funkcje, dubrze ja wytlumaczy zebys zrozumial jak dziala, funkcja dziala poprawnie, wszystkie testy przechodza, to w czym problem zeby tego nie uzywac i nie wierzyc temu?
Po co optymalizować, jak można trzepać kod nie wiedząc co się w niewłaściwie dzieje?
@wojciet: chyba ty
W sumie na to wskazuje twoja nieumiejętność czytania ze zrozumieniem i interpretacji krótkich tekstów.
@wojciet: to akurat prawda, ale ludzie nie mający za dużo wspólnego z it tego nie rozumieją
W sumie dziwne że ty to ogarniasz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Zrzut ekranu z 2024-06-07 13-17-02
Pobierz@wojciet: przecież to ty mnie zaatakowałeś, a ja jedynie odpowiedziałem w twoim stylu ¯\(ツ)/¯
Chcesz dyskusji, ale najpierw wymagaj od siebie, a nie że obrażasz kogoś i się później dziwisz że dostajesz to samo.
Pa
Wypowiedź @wojciet wprowadza ważne rozróżnienie między „inteligencją” a „uczeniem maszynowym”, ale forma wypowiedzi sugeruje pewną protekcjonalność, co prowokuje reakcję obronną.
( ͡º ͜ʖ͡º)