Wpis z mikrobloga

@Emkacf: to uczucie kiedy pierwszą robotę jako soft dev dostałeś na 2 roku studiów za 5k/msc i czułeś biednie smutna żaba a teraz robisz za 15k/msc i jesteś panem swojego życia do śmierci.
  • Odpowiedz
@jogi88: jeszcze ani to ani to :P z tego co wiem w robocie mobilne rozwiązania będą ale nie tylko, a strony z javą wiem, że mam w przyszłym semestrze albo za dwa semestry w szkole
  • Odpowiedz
@Emkacf: Dostalas prace na 1 roku studiow? WOW, gratuluje.

Praca na studiach nie liczy sie tak serio do stazu jak juz praca po studiach, ale zapewni ci naprawde soliny start.

Jakie miasto? W Krakowie dostac prace na 1. roku jest ciezko.

Musisz byc niezla! Gratuluje!
  • Odpowiedz
@Kypy: Raczej się liczy bo studiuję zaocznie, a zaoczne same w sobie do stażu pracy się nie liczą, a mam umowę o pracę w pełnym wymiarze czasowym

Na resztę odpiszę jak będę na lapku, bo dopiero co wylądowałam w Gdańsku
  • Odpowiedz
@R3d: Mówiłam, że na początek chciałabym co najmniej 2000 netto, a dostałam w sumie więcej,a możliwe, że po okresie próbnym dostanę więcej. Wiesz jestem dopiero po technikum, a na dobrą sprawę mam w tym momencie pensję lekko wyższą niż ma moja mama, więc czemu mam być niezadowolona :) Jak na to, że nie jestem jakimś wymiataczem i znam podstawy, a w pracy będą mnie uczyć więcej to i tak uważam,
  • Odpowiedz
@R3d: swoją drogą czemu miałabym się nie cieszyć :D płacą więcej niż w poprzedniej pracy i mam na tyle dużo, że nie muszę się martwić o opłaty za studia, starczy mi nawet na to, żeby się w niedługim czasie wyprowadzić w końcu z domu
  • Odpowiedz