Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +849
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

dos_badass +164
źródło: 20250427_130721
Pobierz

Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na swiecie ale malemu robaczkowi ktory pozjadal wszystkie rozumy a nie jest w stanie ogarnac roboty lepiej platnej niz najnizsza nie przejdzie przez mysl, ze ma duzo farta ze urodzil sie w takim kraju jak Polska i powinien sie cieszyc a nie narzekac, bo duzo wieksze szanse mial na trafienie gorzej niz lepiej.
Jak zarabiasz minimalna to wynajmujesz pokoj albo mala kawalerke, jak chcesz 2 pokoje to sie dobierz z kims w pare a wieksze mieszkania zostaw ludziom bardziej ogarnietym zyciowo niz Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #antykapitalizm #demografia #polska #praca #pracbaza #gospodarka
@ZielonyRozpustnik: sugerujesz, żeby się k----ć za kredyt?
@zmarnowany_czas: zasadniczo demografia jest mi obojętna, ale gdy widzę takie wpisy to kocham to, że leci na łeb, na szyję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no właśnie a nie powinno, powtórzę z pierwszego posta 50000 lat rozwoju gatunku a ty jako alternatywę dla z--------u proponujesz mi warunki z epoki kamienia łupanego
A zresztą, bo nie mam czasu siedzieć już dziś na wypoku: ta rada to piękny przykład twojego wujkowego ograniczenia umysłowego. Przydarzyło ci się PRZYPADKIEM w życiu, że kogoś poznałeś, zakochałeś się i potem sobie kupiliście mieszkanko. W tej kolejności. Sugerowanie komuś, że na to, co tobie wyszło absolutnym przypadkiem i fartem
@H_266: No skoro ciebie nie obchodzi, że poprzednie pokolenia miały ciężko, to dlaczego te poprzednie pokolenia miałoby teraz obchodzić, że ty masz ciężko i inni młodzi? Racja, lobby bankiersko-deweloperskie ma używanie i pasożytuje na