Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaglyAtakGlazurnika +145
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Win.
#nieruchomosci #polityka
źródło: 0aa709d9a31460-948-568-0-0-1773-1064
Pobierz@Sen_Jak_Prawdziwy: Jak zawsze tuskoboty mają wszystko w dupie i nic w głowie
@AtlantyQ: a to wybory prezydenckie zmieniają też ilość mandatów na partię w Sejmie?
patrzec sie na ta choragiewe nie da
@Nighthuntero: Akurat ten tu to jest ekstra autysta i najtwardszy beton. Na czarno go, bo szkoda nerwów.
@przeciwko78: W poprzednije kadencji KO i PSL były za dopłatami, więc jak nie dali pieniedzy deweloperom?
No dosłownie w tej kwestii są XD Przecież co chwila są podchody pod wprowadzenie dopłat czy REITów, jednynie sprzeciw jednej, czy dwóch partii (PL2050 i Lewicy) blokuje ich przed wprowadzeniem tego w życie.
@D00D00: no niestety, jedyna nadzieja w koalicji j-----a deweloperów czyli PL2050 i Razem
Zwycięstwo ma w garści, a to oznacza, że będziemy mieli kolejnego prezydenta debila, dlugopis 2.0. Przynajmniej w tych kwestiach jest stabilnie.
Trzaskowski to tylko wybór mniejszego zła. A zło to zło...
Choć w całej tej wyborczej chu*ni coraz bardziej mniejszym złem wydaje mi się być Zandberg.
Komentarz usunięty przez moderatora