Wpis z mikrobloga

@maciekpod: oglądałem dzisiaj dosyć długo stream ruska grającego w to na xboxie 360. Wiadomo, że stara konsola to i grafika brzydka ale sam gameplay nie powalał zdecydowanie, a to raczej się już między konsolami różnić nie będzie. Hype duży - gra średnia. Tako wam powiadam. Nie wiem co oni takiego next-genowego tutaj widzą, bo nawet grafika nie jest jakaś rewolucyjna, a za to tak #!$%@? zoptymalizowana, że gra ma kosmiczne wymagania.
@maciekpod: tak se czasem myśle... ile można wyłożyć hajsu, ludzkiej pracy w głupią grę o strzelaniu i wyłączaniu świateł smartfonem. Przecież... to tylko gra . Kilka przycisków, kilka wybuchów, koniec początek. Nie będzie katharsis, nie ma żadnej rewolucji. #!$%@? już mnie ten cały rynek gier, kilku miesięczny cyrk i wciskanie ludziom w pysk tego samego produktu.

Chyba pora zacząć myśleć o Wii U.
@Estilio: @Papilon: @womabo: ja bym pograł jakby była za 150 zł max :D zresztą cienki jestem na razie na padzie bo dopiero zaczynam przygodę to ciekawe jak ogarnąć sterowanie... bieganie, celowanie, strzelanie i może jeszcze hackowanie... poczekam na jakieś porządne gameplaye i może się wtedy zdecyduję. Papilon co ubisoft zrobiło to masakra... taka promocja... potem opóźnienie i wychodzi graficzny shit ;/ Estilio mi się wydaje, że nie ogarnęli na