Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu Człowieku...
Randki z kobietami poprzez neta to tragedia...
Tak myślę, bo jeszcze nigdy nie poznałem kobiety przez jakieś portale społecznościowe, tudzież randkowe...
  • Odpowiedz
@Atreyu Miałem kiedyś podobną akcję.

Na jakimś koncercie w moim mieście zauważyłem dalszą znajomą. Podbiłem pogadać, zaprosiłem na flaszkę. Wzięła swoje 2 koleżanki i poszliśmy dalej w melanż. Pod koniec imprezy okazało się że to nie ta znajoma tylko zupełnie obca dziewczyna.
Wyglądała prawie identycznie i miała te samo imię. I myślała że ją podrywam dlatego ze mną poszła. XD

Najfajniejsze jest to że wymieniliśmy się numerami telefonów i parę miesięcy
  • Odpowiedz
@Atreyu: podobnie o-------m na szczęście po trzech sekundach sie skapnąlem xd albo kiedyś na baletach podbijałem do mężatej przyjaciółki mojej byłej (nie poznałem po pijaku) xd
  • Odpowiedz
@Atreyu: Jakoś z przyzwyczajenia jebnąłem ten tekst, bo uprawiam sport całe życie i obecnie trenuje codziennie i dla mnie "popracować nad kondycją" nie miało jej zasugerować, że jest gruba ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale czaje
  • Odpowiedz
  • 0
@dsomgi00: ja mam taki test że się pytam czy będzie ze mną chodzić na siłownie, bo coś tam ćwiczę i widać że ćwiczę. Są odpowiedzi trzy: że chętnie bo sama n--------a hip-trusty (co widać - dobrze), że chętnie spróbuje (dobrze) i że coooo jak to siłownia nieeee (źle).

Co ciekawe nigdy nie mają kompleksów na punkcie wzrostu, w totalnym przeciwieństwie do facetów (co widać na wykopie). Sam mam koło 180
  • Odpowiedz
@Atreyu troche by sie nazbieralo, ale np kiedys bylem uzalezniony od jednej gierki online na telefon, a moj team (kilkadziesiat osob) akurat toczyl wojne z najwiekszym wrogiem i bedac na randce powiedzialem pannie ze musimy sie na troche zatrzymac bo jestem generalem i musze poprowadzic atak xD to akurat byla prawda, a laska nawet sie tym zainteresowala, wykazala zrozumienie i stwierdzila ze jasne, zaden problem skoro to wazne :) dzis juz
  • Odpowiedz
  • 6
na randce powiedzialem pannie ze musimy sie na troche zatrzymac bo jestem generalem i musze poprowadzic atak xD

@niemily: jak na tych reklamach "mam 15 milionów punktów siły" xD
  • Odpowiedz