Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

TestoDepot +111
Co prawda nie z #garsoniera, ale z jakiegoś forum o dość podobnej tematyce (nie wiem dokładnie jakie to forum, znalazłem tego screena w starych zbiorach). Jak widać już dwadzieścia lat temu wiele div to były oszukistki i były narzekania na zgodność rzeczywistego serwisu z ofertą, to znak czasów nie tylko teraźniejszych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
źródło: comment_1635939681amHbd2kK95tPWkLtReXs04
Pobierz

źródło: 1000003318
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Randki z kobietami poprzez neta to tragedia...
Tak myślę, bo jeszcze nigdy nie poznałem kobiety przez jakieś portale społecznościowe, tudzież randkowe...
Na jakimś koncercie w moim mieście zauważyłem dalszą znajomą. Podbiłem pogadać, zaprosiłem na flaszkę. Wzięła swoje 2 koleżanki i poszliśmy dalej w melanż. Pod koniec imprezy okazało się że to nie ta znajoma tylko zupełnie obca dziewczyna.
Wyglądała prawie identycznie i miała te samo imię. I myślała że ją podrywam dlatego ze mną poszła. XD
Najfajniejsze jest to że wymieniliśmy się numerami telefonów i parę miesięcy
@Atreyu: poszedłem na nią xD
Co ciekawe nigdy nie mają kompleksów na punkcie wzrostu, w totalnym przeciwieństwie do facetów (co widać na wykopie). Sam mam koło 180
@niemily: jak na tych reklamach "mam 15 milionów punktów siły" xD
Komentarz usunięty przez moderatora