✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zauważyliście, że młode #rozowepaski nie noszą odkrytych butów w upał? Dzisiaj jedyną kobietą w sandałach jaką widziałem była moja różowa 39lvl plus kilka starych bab 65+. Młode dziewczyny wszystkie w trampkach, adidasach itp. #moda #buty to teraz taka moda?
@mirko_anonim 1. zazwyczaj w lato dopiero się nosi odkryte buty, teraz pogoda jeszcze niepewna i nie jest aż tak ciepło 2. nie chcą pewnie żeby takie creepy się gapiły, a później będą fotki latać na jakimś tagu #st00pkizprzypadku
@Ziutek_Grabaz: jasne. Normalne jest chodzenie ze wzrokiem utkwionym przed siebie. Oglądanie cudzych butów, ciuchów, samochodów czy chałup - nienormalne.
Zauważyliście, że młode #rozowepaski nie noszą odkrytych butów w upał?
Dzisiaj jedyną kobietą w sandałach jaką widziałem była moja różowa 39lvl plus kilka starych bab 65+. Młode dziewczyny wszystkie w trampkach, adidasach itp.
#moda #buty to teraz taka moda?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
1. zazwyczaj w lato dopiero się nosi odkryte buty, teraz pogoda jeszcze niepewna i nie jest aż tak ciepło
2. nie chcą pewnie żeby takie creepy się gapiły, a później będą fotki latać na jakimś tagu #st00pkizprzypadku
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: a widziałeś jakiś upadl od