Planuje kupić RTX 5070 Ti i największym problemem dla mnie jest wybranie odpowiedniego/najlepszego modelu z dostępnych aktualnie na polskim rynku. Najbardziej zależy mi na najcichszej, rozważam między ASUS GeForce RTX 5070 Ti TUF Gaming OC 16GB GDDR7 DLSS4, Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro V1 OC 16GB GDDR7 DLSS4 oraz Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Aero OC 16GB GDDR7 DLSS Ktoś ma jakieś odczucia/przydatne informację na ich temat lub innych modeli? Wiadomo cena idzie do góry względem standardowej wersji nawet 600-700zł, jednak jestem w stanie dopłacić za lepsze chłodzenie i cichszą pracę #gpu #nvidia #rtx #kartygraficzne #pcmasterrace
@zacneinfo: Robiłem duży risercz nie tak dawno temu, jak konczylem składanie stacjonarki i tylko GPU brakowało. Wybór padł na prime 5070ti of Kupiony za 3700 na Komputroniku. Chłodny i cichy z dual biosem i spoko OC w razie potrzeby. Tuf to poziom wyzej, ale też trzeba się liczyć z dopłatą 700-1000zl. Moim zdaniem nie ma sensu, bo za te okolice 1k to już zachaczasz o 4080fe (które jest kijowo wycenione
@Piks0n: na Komputroniku asus prime oc 5070ti pojawia się co jakiś czas i z kodem partapp idzie go kupić za 3704zl. Obecnie daja też kod do doom eternal, więc może i wyjdzie taniej jak da rade kos sprzedać.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Ktoś ma jakieś odczucia/przydatne informację na ich temat lub innych modeli? Wiadomo cena idzie do góry względem standardowej wersji nawet 600-700zł, jednak jestem w stanie dopłacić za lepsze chłodzenie i cichszą pracę #gpu #nvidia #rtx #kartygraficzne #pcmasterrace
Wybór padł na prime 5070ti of
Kupiony za 3700 na Komputroniku.
Chłodny i cichy z dual biosem i spoko OC w razie potrzeby.
Tuf to poziom wyzej, ale też trzeba się liczyć z dopłatą 700-1000zl.
Moim zdaniem nie ma sensu, bo za te okolice 1k to już zachaczasz o 4080fe (które jest kijowo wycenione
Ceny z xkomu
1. MSI GeForce RTX 5070 Ti Ventus 3X OC
Obecnie daja też kod do doom eternal, więc może i wyjdzie taniej jak da rade kos sprzedać.