Wpis z mikrobloga

Dlaczego Konfederacja nagle ucichła w temacie Wołynia? Ano dlatego, że to jest partia "anty". Cokolwiek się dzieje, oni będą przeciwni, bo ich główny sposób budowania elektoratu to wzbudzanie negatywnych emocji. Nie zdziwiłbym się gdyby zaraz okazało się że te ekshumacje to coś złego i niepożądanego, co dodatkowo pokazuje nieudolność Tuska xD

Gdyby podczas pandemii rząd cechował się opieszałością i nie wprowadzał lockdownów, to Braun, Mentzen i Bosak przychodziliby do Sejmu w maseczkach albo w pełnym hazmat suit, żeby nagłośnić nieudolność rządu.
#mentzen #historia #ukraina #polityka #wybory #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa
The_Earl - Dlaczego Konfederacja nagle ucichła w temacie Wołynia? Ano dlatego, że to ...

źródło: c2ffca513ff8003d08869f676ccee7d0f7598e8638c023877eb14aac094caaed

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Earl: o tym nie warto wspominać, to nie dobra jest nie dobra

Jak już się zająkną, to strzelam, że bedą takie argumenty:
- czemu dopiero teraz, przecież Tusk był już wcześniej u władzy, czemu wtedy tego nie ogarnąl.
- tak, PiS też nic nie robił (czasami konfiarze lubią udawać wrogów PiSu otwarcie, nawet jeśli przy głosowaniach i poglądach, czyli realnym wpływie na państwo się że sobą zgadzają), ale czemu Tusk dopiero teraz?
- szopka
  • Odpowiedz
  • 152
@WOWMichal: to jest niesamowite jak antypolskie są to partie, przy jednoczesnym zbieraniu poklasku od "patriotów" którym wystarczy powiedzieć coś o wstawaniu z kolan, wielkiej Polsce, złej Brukseli i imigrantach. No a główna to jest po prostu osobne uniwersum
  • Odpowiedz
@The_Earl: przynajmniej mi te prawaki nie mogą zarzucić braku wiary, bo jeszcze czasami się na głównej udzielam, choć wiem że będę zawalony minusami, zanim przeczytają drugie zdania w moich komentarzach xD
  • Odpowiedz
@The_Earl: Podobnie jest z sondażami. Jak te sprzyjały konfie to chętnie je publikowali, one były rzetelne, to było dobre źródło informacji. Dziś w sondażach ich kandydat słabo wypada, więc sondaże są niedobre, manipulują.
  • Odpowiedz
@The_Earl w pewnym momencie życia czlowiek zauważa, że konfederacja i prawacy nie mają poglądów oprócz "tusk zły, unia zła, demokraci w usa źli" I dopiero pod to dopasowuja resztę światopoglądu. zależnie od tego co robi tusk i UE to wtedy jest to zle
  • Odpowiedz
@The_Earl: od siebie mogę tylko powiedzieć że najbardziej to mnie irytuje "kultura medialną" i ciągłe zapowiedzi. Z tym że nie tylko w kontekście Wołynia, ale tak samo każdym innym

BREJKING NIUS! PRZEŁOM!

albo

już zaraz
  • Odpowiedz
@The_Earl: Według głównej te ekshumacje to zacieranie śladów i spisek Ukropolin (XD) ponieważ nie bierze w nich udział IPN tylko jakieś fundacje. Tylko nikt nie napisze dlaczego prezes IPN nie wydał opinii w tym temacie.
  • Odpowiedz