Wpis z mikrobloga

wolę się składać mireczkowi na rentę której potrzebuje niż madkom na 800+ czy inne benefity głównie dla kobiet

@maxer1892: nie chcę się skakać ani żadnym oskarkom na renty ani madkom na gówniaki eot

a problem jest taki że takich jak jak on jest tysiące i na to wszystko idzie z moich podatków, czemu mam zarabiać na kogoś komu się nie chce iść do pracy?
  • Odpowiedz
@Zoyav: ale pomyśl sobie, ten jeden grosik, który tak często pozwolisz nie wydać sobie kasjerowi, mógłby opłacić qewowi ponad 7 lat pierdzenia w stołek. Pewnie zdarzyło Ci się w przeciągu życia ze 12 razy zgodzić na prośbę kasjera o odpuszczenie 1 grosza. Gdybyś natomiast za każdym razem stanowczo się tego grosza domagała, no to ze zgromadzonych środków opłaciłabyś swoją dolę by @qew12 mógł całe życie przepierdzieć w stołek bez
  • Odpowiedz
a co mnie obchodzi jakiś ogół pasożytów - ja tu konkretnie poruszam sprawę qew12, a on jak wszyscy wiemy ma gorzej

@ProkrastynEnjoyer: w dzisiejszych czasach wszystko jest uznawane na "zaburzenie" więc 95% społeczeństwa ma jakieś "zaburzenia" więc 95% społeczeństwa nie powinni pracować
  • Odpowiedz
@walokid: No nie, on obiektywnie rzecz biorąc ma gorzej i jest ponad ogółem pasożytów i nierobów. To tak jak np. jakiś podrzędny przegryw NPC i Jego Ekscelencja Baton - prawdziwy wirtuoz przegrywu - to po prostu nie jest to samo. Chłopcze, ewidentnie wystąpiło u Ciebie wyparcie bo uświadomiłeś sobie jak wiele razy przetrąbiłeś w życiu 12 groszy - te same 12 groszy, które opłaciłyby qewowi12 spokojny neet do końca życia.
  • Odpowiedz
on obiektywnie rzecz biorąc ma gorzej

@ProkrastynEnjoyer: xD

Chłopcze, ewidentnie wystąpiło u Ciebie wyparcie bo uświadomiłeś sobie jak wiele razy przetrąbiłeś w życiu 12 groszy - te same 12 groszy, które opłaciłyby qewowi12 spokojny neet do końca życia.

@ProkrastynEnjoyer: to nie jest kwestia 12 groszy tylko połowy wypłaty jaką mi zabierają żeby utrzymać ludzi których mam w dupie. Rente powinny dostawać tylko osoby niezdolne do pracy a nie
  • Odpowiedz
@walokid: no to tak jak piszę - przestańmy wypłacać rentę wszystkim, poza qew12. Twój podatek będzie polegał na tym, że dostajesz całą pensję i masz osobiście stawić się w odpowiednim okienku urzędu skarbowego i dać babeczce do ręki 12 groszy w gotówce. Płatne jednorazowo:)

@Zoyav @walokid ok już widzę w czym problem - wy po prostu nie rozumiecie, że qew12 ma NAJgorzej i stawiacie go w jednym rzędzie
  • Odpowiedz
@ProkrastynEnjoyer: wolałbym zeżreć te pieniądze, albo wsadzić sobie w dupe. Wolałbym wsadzić sobie te pieniądze w dupe i POTEM je zeżreć niż dać je osakrkowi. Dałeś sobie wmówić, że oskarek jest taki jak ty. Nie miałbym problemu z opłaceniem renty słonikowi #akaisterne i tym podobnym userom. Tyle osób tak bardzo cierpi i żyje w ubóstwie bez szans na rentę której tak bardzo potrzebują.

A Ty się pochylasz nad
Pupypupy - @ProkrastynEnjoyer: wolałbym zeżreć te pieniądze, albo wsadzić sobie w dup...

źródło: 1000014310

Pobierz
  • Odpowiedz