Aktywne Wpisy

straszny_cham +466
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bugzer +491
Czacie, dziadek 67 lat bronił swoje 2 małe psy przed amstaffem, bo ten biegał sobie bez smyczy i bez kagańca. Miał przy sobie siekierę więc jebnal psu kilka razy i go zabił. Efekt ? Zatrzymany przez policję i grozi mu 5 lat więzienia. Chore państwo. Psiarze w kom oczywiście życzą mu też żeby dostał w łeb siekiera. To co miał gość zrobic? Pozwolić żeby zagryzł mu psy? Przecież jak by sobie szedł
źródło: temp_file7562871535875557032
Pobierz

chyba sie starzeje
#perfumy
źródło: temp_file6364000354552741768
Pobierzale ważne, że cieszy buzie dla chłopa używanie
źródło: temp_file287567534465529346
PobierzA jak reakcje otoczenia mają czym oddychać bo ja po 24 godzinach od ubrań czuję jak siedzę 1.5 metra od nich
dlatego 1 psik albo 2 max
no ja bym dał pół ale się nie da XD, dałem 2 to w domu przez 4 godziny czułem zanim wywietrzał z otoczenia, a w zamkniętym pomieszczeniu to 4 dni trzyma i boje się o ludzi z środowiska + co oni tam wsadzili czy to wgl jest bezpieczne lmao.
A najlepsze to, że pryskałem na ubranie a zapach przebił się na skórę i od 8 godzin go lekko czuję
nie wiem jak u ciebie, ale u mnie ten sok jest tak gesty, że to ledwo leci z atomizera
parametry czynią te perfumy na skraju noszalnosci ALE powiem ci ze bardzo je lubię i jak na święta sie elegancko ubrałem i miałem na sobie ten zapach to miałem boost pewności siebie ogromny
Z tym się zgodzę, co do gęstości to dość normalnie się rozpylają ale są trochę gęstsze czuć to, no ale ta ja nie wiem czy kolega biurko obok odległość 50 cm wytrzyma :0 ale sama końcówka drydownu jest dziwna taka słodko męska ale pusta jakby, czegoś tam brakuje i to po prostu czuć zostawia takie uczucie niedosytu.
jak owocowosc zniknie kompletnie to ten zapach jest nudny ale lubię go bardzo mimo wszystko
Mi ten ambroksan pasi tylko brakuje jakiejś chociaż 1 nuty, żeby to było ciekawsze bo tak to daje vibe ,,wyprawne w perwolu"