Wpis z mikrobloga

@michalkichal123:
no ja bym dał pół ale się nie da XD, dałem 2 to w domu przez 4 godziny czułem zanim wywietrzał z otoczenia, a w zamkniętym pomieszczeniu to 4 dni trzyma i boje się o ludzi z środowiska + co oni tam wsadzili czy to wgl jest bezpieczne lmao.
A najlepsze to, że pryskałem na ubranie a zapach przebił się na skórę i od 8 godzin go lekko czuję
  • Odpowiedz
  • 1
@devioushunt ogolnie na początku nosiłem go do pracy. przy jednym psiku nigdy nie dostałem negatywnej reakcji, przy dwóch raz kolega mi zwrócił uwagę ale to świeżo dwa psiki poszły i siedzielismy obok siebie w aucie.

parametry czynią te perfumy na skraju noszalnosci ALE powiem ci ze bardzo je lubię i jak na święta sie elegancko ubrałem i miałem na sobie ten zapach to miałem boost pewności siebie ogromny
  • Odpowiedz
@michalkichal123:

miałem na sobie ten zapach to miałem boost pewności siebie ogromny

Z tym się zgodzę, co do gęstości to dość normalnie się rozpylają ale są trochę gęstsze czuć to, no ale ta ja nie wiem czy kolega biurko obok odległość 50 cm wytrzyma :0 ale sama końcówka drydownu jest dziwna taka słodko męska ale pusta jakby, czegoś tam brakuje i to po prostu czuć zostawia takie uczucie niedosytu.
  • Odpowiedz